HamzaDmrhn0
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhaba ikinci el rx 9060xt 16gb buldum fiyat 17k sizce uygun mudur alınır mı bu kart ve 2k da oynanır mı ?
İlk sıfır diye okudum kanım donduMerhaba ikinci el rx 9060xt 16gb buldum fiyat 17k sizce uygun mudur alınır mı bu kart ve 2k da oynanır mı ?
Gebzede ki çocuktan alıyorsan çocuk cins Bi tip. Karttan çok satıcıyı sevmedim. He karta gelecek olursak tam fiyatı. Ucuz değil. Pahalı değil. Ben olsam 16 ya kırardım nakit sonuçta.Merhaba ikinci el rx 9060xt 16gb buldum fiyat 17k sizce uygun mudur alınır mı bu kart ve 2k da oynanır mı ?
Hocam pg ile alıcağım kart beyaz bu kart mı mantıklı yoksa rx 6900xt 16gb mı yardımcı olurmusunuz adam beklemekte ne yapıcağımı bilmiyorum çok kararsızımİlk sıfır diye okudum kanım dondu
2k oynanır diye biliyorum
Hocam pg ile alıcağım kart beyaz bu kart mı mantıklı yoksa rx 6900xt 16gb mı yardımcı olurmusunuz adam beklemekte ne yapıcağımı bilmiyorum çok kararsızımGebzede ki çocuktan alıyorsan çocuk cins Bi tip. Karttan çok satıcıyı sevmedim. He karta gelecek olursak tam fiyatı. Ucuz değil. Pahalı değil. Ben olsam 16 ya kırardım nakit sonuçta.
2 k oynatır sıfır fiyatlarına göz önünde bulundurarsak 17 normal fiyat hocamMerhaba ikinci el rx 9060xt 16gb buldum fiyat 17k sizce uygun mudur alınır mı bu kart ve 2k da oynanır mı ?
Rx 9060 xt 16gb beyaz mı iyi yoksa 16k ya rx 6900xt 16gb mı2 k oynatır sıfır fiyatlarına göz önünde bulundurarsak 17 normal fiyat hocam
Hocam ne yapacağınıza bağlı saf güç gerektiren oyunlar oynuyorsanız 6900xt ama teknoloji kullanacağım ben teknoloji destekleyen oyunlar oynuyorsanız 9060xtRx 9060 xt 16gb beyaz mı iyi yoksa 16k ya rx 6900xt 16gb mı
Linkleri var miRx 9060 xt 16gb beyaz mı iyi yoksa 16k ya rx 6900xt 16gb mı
Hocam oynuycağım oyun cs valo rdr2 ets2 bu tarz oyunlar call of dutyHocam ne yapacağınıza bağlı saf güç gerektiren oyunlar oynuyorsanız 6900xt ama teknoloji kullanacağım ben teknoloji destekleyen oyunlar oynuyorsanız 9060xt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri var mi
CS valoda 6900xt daha iyi olabilir ama yüksek ayarlarda yüzde 20 falan fark eder. 9060xt daha az güç tüketiyor birde kafan rahat kullanirsin garantisi vs falan olmuş olacak.Hocam oynuycağım oyun cs valo rdr2 ets2 bu tarz oyunlar
Kusura bakmayın hocam çok soru sordumCS valoda 6900xt daha iyi olabilir ama yüksek ayarlarda yüzde 20 falan fark eder. 9060xt daha az güç tüketiyor birde kafan rahat kullanirsin garantisi vs falan olmuş olacak.
9060xt seçerdim hocam daha önceden kullandım hiç bir sorun yaşamadan sattım 9070xt ye geçtim beniimko de beyazdiKusura bakmayın hocam çok soru sordum) iki kartıda 2kda oyayabilirim değil mi birde beyaz sistem topladım siz olsaydınız hangisini alırdınız.
Anladım hocam çok teşekkür ederim9060xt seçerdim hocam daha önceden kullandım hiç bir sorun yaşamadan sattım 9070xt ye geçtim beniimko de beyazdi
9060xt seçerdim hocam daha önceden kullandım hiç bir sorun yaşamadan sattım 9070xt ye geçtim beniimko de ho
Hocam alıcı oem sistem almış 9060 sistemin kartı garantisinin olup olmadığını bilmiyor 2 yıl garantili olması lazım diyor9060xt seçerdim hocam daha önceden kullandım hiç bir sorun yaşamadan sattım 9070xt ye geçtim beniimko de beyazdi