🔥İndirim Poco F8 Ultra 16/512 57.499tl

yolyordam35

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,275

Ekler

• 25632.webp
    25632.webp
    52.8 KB · Hit: 66
  • 25633.webp
    25633.webp
    84.2 KB · Hit: 64
hangi telefonu kaç paraya alıyorsun hocam söyle biz de alalım bari
geçen yıl s25 256gb 43kye aldım. ikisi de yurtdışında yaklaşık 600-700 dolarlık telefonlar burada samsung almak bir çok sebep ve fiyat yüzünden çok daha mantıklı

geçen yıl s25 256gb 43kye aldım. ikisi de yurtdışında yaklaşık 600-700 dolarlık telefonlar burada samsung almak bir çok sebep ve fiyat yüzünden çok daha mantıklı
yani teknik özelliklerine bakmadan yurtdışındaki fiyatı türkiyedeki fiyata kıyaslayarak mı alıyorsunuz

yani teknik özelliklerine bakmadan yurtdışındaki fiyatı türkiyedeki fiyata kıyaslayarak mı alıyorsunuz
hayır türkiyede samsung tercih edilmesinin tek sebebinin bu olduğunu mu düşünüyorsun?
xiaomi alanların çoğu yd alıyor neden biliyor musun adam akıllı servisleri yok

hayır türkiyede samsung tercih edilmesinin tek sebebinin bu olduğunu mu düşünüyorsun?
xiaomi alanların çoğu yd alıyor neden biliyor musun adam akıllı servisleri yok
alakası yok yarı fiyatına geliyor, vergiden ve garantiden feragat edip yarı fiyatına alabiliyorsun android telefonları

telefona ihtiyacım var öyle al sat falan benim için önemli değil alıp 7 8 yıl kullanabileceğim iyi bir telefon arıyorum sizce bunu almalımıyım yoksa üzerine ekleyip honor yada oneplus gibi telefonlar mı almalıyım

telefona ihtiyacım var öyle al sat falan benim için önemli değil alıp 7 8 yıl kullanabileceğim iyi bir telefon arıyorum sizce bunu almalımıyım yoksa üzerine ekleyip honor yada oneplus gibi telefonlar mı almalıyım
Cihazın 5 yıl güncelleme desteği var yani teknik olarak android 21 i göreceksiniz, 8 yıl kullanma planınız varsa güncelleme desteği bittikten sonra birde custom rom yaparsınız olur biter. Cihaz donanım olarak alabileceğiniz en iyilerinden biri ama tr fiyatının çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum heleki yd xiaomilere imei atıldığını düşünürsek.

Uzun süreli kullanacaksan kesinlikle Xiaomi (redmi poco vb.) den uzak dur 2 3 yıla yavaşlıyor kimseyi dinleme teknik özellikler önemli ama Çin malından uzak dur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,841
Üyeler
197,066
Son üye
LJVRT41
Geri