Çözüldü✓ 7k Altı Monitör Tavsiyesi

hocam bende aynı şekilde vector silver aldım monitör bakıyorum 2k ya oynatır mı sence? ve hangi msi ı aldın?

hocam bende aynı şekilde vector silver aldım monitör bakıyorum 2k ya oynatır mı sence? ve hangi msi ı aldın?
Hocam ben 8gb vram'li ekran kartının 2k'da çok zorlanacağını düşündüm onun için 2k almadım
Sen bilirsin ama ben tavsiye etmem darboğaz olabilir
MSI Mag 272f aldım 200hz 0.5ms aldım eğer 27 inç bakmıyorsan arkadaşların bana önerdikleri gayet iyi

Son düzenleme:
Hocam ben 8gb vram'li ekran kartının 2k'da çok zorlanacağını düşündüm onun için 2k almadım
MSI Mag 272f aldım 200hz 0.5ms aldım eğer 27 inç bakmıyorsan arkadaşların bana önerdikleri gayet iyi
27 inç olması ilk önceliğim ve full hd ile 2k arasında fiyat farkı az olduğu için 2k diye daha iyi olur diye düşünüyorum sonuçta video falanda izlerim yüksek oyunlarda 2k oynamam
Fazeon X27F181QS 27″ 180Hz 0.5ms Fast IPS 2k Qhd Hdmı*2 + Dp*2 Rgb Gamıng Monıtor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde ne zaman kargoya verirler bilgin var mı test et montajı seçtiysen

27 inç olması ilk önceliğim ve full hd ile 2k arasında fiyat farkı az olduğu için 2k diye daha iyi olur diye düşünüyorum sonuçta video falanda izlerim yüksek oyunlarda 2k oynamam
Fazeon X27F181QS 27″ 180Hz 0.5ms Fast IPS 2k Qhd Hdmı*2 + Dp*2 Rgb Gamıng Monıtor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde ne zaman kargoya verirler bilgin var mı test et montajı seçtiysen
Hocam vallaha pek bilgim olmadığı tavsiye vermem doğru olmaz istersen konu aç
Kargo konusunda da bilgim yok vatandan elden aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,709
Üyeler
198,180
Son üye