5070 12gb mi 5060ti 16gb mı?

nxkki

80+
Reaksiyon skoru
0
sadece pc için 60k bütçem var bi kere alıp bi süre boyunca parça degistirmeyi istemiyorum, nvidia almayı düşünüyorum fakat 60k bütce icinde 5070 abartı mı olur bilmiyorum?

sadece pc için 60k bütçem var bi kere alıp bi süre boyunca parça degistirmeyi istemiyorum, nvidia almayı düşünüyorum fakat 60k bütce icinde 5070 abartı mı olur bilmiyorum?
5060ti takılabilirisn bütçe varsa 5070 al

işlemci güclü olduktan sonra 5060ti her şekilde idare eder..

5070 in 5060ti 16 gb fiyatlarına çok yakın indirime girdiği zamanlar oluyor takip et. Ayrıca donanım arşivi instagram hesabını takip et bugün yarın 4 tane büyük fiyat avantajlı OEM paylaşacakmış

55K civarına genel kalitesi iş görür seviyede 5070 li sistemler düşüyor sık sık, gayet alınabilir.

Sadece şuan RAM krizinden dolayı boşa 2 tane 16GB belleğe para harcamamak için 1 tane 16GB Ram ile sistemi alıp ileride piyasa düzelince ikinci bir 16GB RAMi almanı öneririm, onun dışında uzun süre sistemde bir şeyi değiştirmek gerekmeyecektir.

5070 in 5060ti 16 gb fiyatlarına çok yakın indirime girdiği zamanlar oluyor takip et. Ayrıca donanım arşivi instagram hesabını takip et bugün yarın 4 tane büyük fiyat avantajlı OEM paylaşacakmış
evet indirm falan görüyorum ama ben ağustosta alıcam 🥲 o zamana kadar fiyatlarda cok artıs olur mu?

evet indirm falan görüyorum ama ben ağustosta alıcam 🥲 o zamana kadar fiyatlarda cok artıs olur mu?
hiç belli olmaz zam üstüne zam da yiyebilir yada yakın fiyattada kalabir

Geri