5060ti takılabilirisn bütçe varsa 5070 alsadece pc için 60k bütçem var bi kere alıp bi süre boyunca parça degistirmeyi istemiyorum, nvidia almayı düşünüyorum fakat 60k bütce icinde 5070 abartı mı olur bilmiyorum?
5070 in 5060ti 16 gb fiyatlarına çok yakın indirime girdiği zamanlar oluyor takip et. Ayrıca donanım arşivi instagram hesabını takip et bugün yarın 4 tane büyük fiyat avantajlı OEM paylaşacakmışsadece pc için 60k bütçem var bi kere alıp bi süre boyunca parça degistirmeyi istemiyorum, nvidia almayı düşünüyorum fakat 60k bütce icinde 5070 abartı mı olur bilmiyorum?
Aga 1650 w PSU ne uyguyfygfyfdyrdtrdhgvjg ne çalıştırıyon5060ti takılabilirisn bütçe varsa 5070 al
şşş kaçak 5090 çalıştırıyorumAga 1650 w PSU ne uyguyfygfyfdyrdtrdhgvjg ne çalıştırıyon
Jhgugfygfygfygfugfjgfjg aman dikkat şalter atmasinşşş kaçak 5090 çalıştırıyorum
konum hakkari galibaAga 1650 w PSU ne uyguyfygfyfdyrdtrdhgvjg ne çalıştırıyon
7k altına geliyor diye aldım ya kelepirdi bayaJhgugfygfygfygfugfjgfjg aman dikkat şalter atmasin
55K civarına genel kalitesi iş görür seviyede 5070 li sistemler düşüyor sık sık, gayet alınabilir.sadece pc için 60k bütçem var bi kere alıp bi süre boyunca parça degistirmeyi istemiyorum, nvidia almayı düşünüyorum fakat 60k bütce icinde 5070 abartı mı olur bilmiyorum?
evet indirm falan görüyorum ama ben ağustosta alıcam5070 in 5060ti 16 gb fiyatlarına çok yakın indirime girdiği zamanlar oluyor takip et. Ayrıca donanım arşivi instagram hesabını takip et bugün yarın 4 tane büyük fiyat avantajlı OEM paylaşacakmış
Baya iyi fiyata almışsın kazasız belasız kullan nazar değmesin7k altına geliyor diye aldım ya kelepirdi baya
hiç belli olmaz zam üstüne zam da yiyebilir yada yakın fiyattada kalabirevet indirm falan görüyorum ama ben ağustosta alıcamo zamana kadar fiyatlarda cok artıs olur mu?