- Bütçe
- 6
Bilgisayarı açtığımda hava soğutmadan zızzzz sesi cikiyor güçlü bir şekilde ama farkettim ekran kartı çalışınca gidiyo ekran kartı fanları durunca ses daha yüksek çıkmaya basliyor soğutma thelmalright phantom spirit 120 de argb
Fana makine yağı sürersen sorunun çözülür.Bilgisayarı açtığımda hava soğutmadan zızzzz sesi cikiyor güçlü bir şekilde ama farkettim ekran kartı çalışınca gidiyo ekran kartı fanları durunca ses daha yüksek çıkmaya basliyor soğutma thelmalright phantom spirit 120 de argb
Başka bişey olma olasılığı yokmuFana makine yağı sürersen sorunun çözülür.
%99 sorununu çözer.Başka bişey olma olasılığı yokmu
Yağı neresine surcem peki%99 yok
Youtube da baya video var nasıl sürebileceğinle alakalı hocam buradan tam anlatamam o şekilde bakıp yapsan daha iyi olur sorunun çözülür.Yağı neresine surcem peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Metalmi bakirmi bir materyal daha var yaninda
TeşekkürlerYoutube da baya video var nasıl sürebileceğinle alakalı hocam buradan tam anlatamam o şekilde bakıp yapsan daha iyi olur sorunun çözülür.
Çözülmez, fana da makine yağı sürülmez. Vızıltının sebebi tıpkı ekran kartlarındaki gibi fanın içinde de bobin olması, bobin olan her parçadan ötme sesi gelme olasılığı var.Fana makine yağı sürersen sorunun çözülür.
Bobin nedirÇözülmez, fana da makine yağı sürülmez. Vızıltının sebebi tıpkı ekran kartlarındaki gibi fanın içinde de bobin olması, bobin olan her parçadan ötme sesi gelme olasılığı var.
Aldığından beri öyleyse fabrikasyondur yapacak bir şey yok değiştirmen gerekiyor fanı.Bobin nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne yapmam gerekiyor
Yeni oldu normalde böyle bir ses cikamiyorAldığından beri öyleyse fabrikasyondur yapacak bir şey yok değiştirmen gerekiyor fanı.
Ses rahatsız ediyor diyelim ama ben bunu böyle kullanabilir miyim bir sorun olurmuses çok rahatsız ediyorsa 2 tane fan alırsın, fanları değiştirirsin. başka yapabileceğin bir şey yok.