Ekran Kartımı Satmalımıyım (5090 Astral)

Tjistplt

80+
Reaksiyon skoru
35
Dostlar selamlar 15 yıl kadar sonra kasa toplamaya niyetlendim bir kaç parça aldım ama maddi durumlardan dolayı kuramayacağım malesef.
Nisan 2026 da türkiye garantili aldığım 5090 Asus Astral Btf Edition ekran kartımı satmak zorundayım, bi arkadaş var 165 e alayım dedi bişey demedim daha uyguna mı gider nakite sıkıştım diyede çok zararına vermek istemiyorum hemen.
Ben kartı bu rakamın çok daha üstüne almıştım

Sizce kartın ikinci el piyasası nasıldır sıfır açılmadı faturası vs var

Yönlendirebilirseniz beni mutlu olurum.

Dostlar selamlar 15 yıl kadar sonra kasa toplamaya niyetlendim bir kaç parça aldım ama maddi durumlardan dolayı kuramayacağım malesef.
Nisan 2026 da türkiye garantili aldığım 5090 Asus Astral Btf Edition ekran kartımı satmak zorundayım, bi arkadaş var 165 e alayım dedi bişey demedim daha uyguna mı gider nakite sıkıştım diyede çok zararına vermek istemiyorum hemen.
Ben kartı bu rakamın çok daha üstüne almıştım

Sizce kartın ikinci el piyasası nasıldır sıfır açılmadı faturası vs var

Yönlendirebilirseniz beni mutlu olurum.
ciddiye alıp yazı yazıcam inşallah troll konu değildir
öncelikle geçmiş olsun. maddi durumu toparlarsın umarım. 5090 ile ne hayallerin vardı bilmiyorum ama oyun oynama planın varsa çok yanlış bir tercih olmuş. o paraya 5080 veya 5070ti ile sistem dizerdin. konu bu değil tabi şu an. 165'e satma bence hiç kullanılmamış kart bedavadan vermiş olursun. ne kadar sıkışıksın bilmiyorum ama parayı başka yerden de halledebileceksen hiç gerek yok satmana. bütün mal varlığını ekran kartına yatırmadığını tahmin ediyorum. öyleyse Allah kurtarsın.

Biri bu fiyata paylaşmış biriside kutu açılmış 165 demiş piyasasına pek hakim değilim btf editions bilmiyorum ama acilde bence normal fiyat

Ekler

• 1000057969.webp
    1000057969.webp
    91.8 KB · Hit: 129
Biri bu fiyata paylaşmış biriside kutu açılmış 165 demiş piyasasına pek hakim değilim btf editions bilmiyorum ama acilde bence normal fiyat
böyle satanlar faturayı şirket adına alıp kdv iadesi alıyor genelde. yani bu fiyattan da kâr ediyorlar. aynı durum değil.

Hocam daha yükseğe satsanız dahi fiyat yüksek ve ne zaman alıcı çıkacak belli değil. Aciliyetiniz varsa değerlendirin bence. Piyasasını tam olarak bilmiyorum şu fiyata satın vs demek yanlış olur benim açımdan.

piyasada 5090 fiyatlarını düşürmeye çalışan bir grup var sahibindende ilanlara bakıpta karar vermeyin bence.

ciddiye alıp yazı yazıcam inşallah troll konu değildir
öncelikle geçmiş olsun. maddi durumu toparlarsın umarım. 5090 ile ne hayallerin vardı bilmiyorum ama oyun oynama planın varsa çok yanlış bir tercih olmuş. o paraya 5080 veya 5070ti ile sistem dizerdin. konu bu değil tabi şu an. 165'e satma bence hiç kullanılmamış kart bedavadan vermiş olursun. ne kadar sıkışıksın bilmiyorum ama parayı başka yerden de halledebileceksen hiç gerek yok satmana. bütün mal varlığını ekran kartına yatırmadığını tahmin ediyorum. öyleyse Allah kurtarsın.
Estafurullah trol falan değil.
Ufaktan parçaları almaya başlamıştım hocam taksitli beni yormayacak şekilde ama devamını getiremeyeceğim planalamadığımız masraflar çıktı. Hem oyun hem işle alakalı kullanacaktım.

Sizce kaçtan gider ki bu kart kutusu açılmamış ama sonuçta ikinci el oldu ve fiyatı nakit olara yüksek geliyor insanlara doğal olarak

kaça gider hiç bilmiyorum valla ama 165 olmadığı kesin

5090 pahalı bir kart ve bu yüksek meblalara çıkabilen insanların ikinci el almadıklarını gidip paraya kıyıp direk sıfır aldıklarını unutmayın. size fiyat tekliflerinin %90ı al-satla uğraşan tayfa veya bilgisayarcılardan gelecek ve hertürlü fiyatı devasa kıracaklardır. 5090 alabilecek kapasitedeki çoğu kişi ikinci ele tenezzül bile etmiyor, bakmıyorlar desem yeri.

sıfırı 213bin tl. o kartı almaya niyetim olsa ikinci elde en fazla vereceğim para sanırım 185k olurdu. çünkü hem garantisi başlamış kart alıyorsun hem de tek seferde baya bir para veriyorsun taksitsiz. O yüzden biraz aşağı olması lazım ki fiyatın değsin. Yoksa 213kya peşin fiyatına 6 taksitli alıp ayda 35k ödüyorsun . Aradaki sürede o geri kalan parayı işletip çok daha fazla arttırman mümkün. 165k baya az bir teklif olmuş ama varıpta sıfırı 213k olan şeyin kapalı kutu açılmamış bile olsa 200klarda para vermek bana mantıklı gelmiyor az önceli bahsettiğim sebepten ötürü .

sıfırı 213bin tl. o kartı almaya niyetim olsa ikinci elde en fazla vereceğim para sanırım 185k olurdu. çünkü hem garantisi başlamış kart alıyorsun hem de tek seferde baya bir para veriyorsun taksitsiz. O yüzden biraz aşağı olması lazım ki fiyatın değsin. Yoksa 213kya peşin fiyatına 6 taksitli alıp ayda 35k ödüyorsun . Aradaki sürede o geri kalan parayı işletip çok daha fazla arttırman mümkün. 165k baya az bir teklif olmuş ama varıpta sıfırı 213k olan şeyin kapalı kutu açılmamış bile olsa 200klarda para vermek bana mantıklı gelmiyor az önceli bahsettiğim sebepten ötürü .
Teşekkür ediyorum hocam, o zaman minimum 170-175 i mi beklemek lazım bilemedim çok beklermiyim onu da bilemedim bu seviye kartlara yaklaşım dediğiniz gibiyse vakit alabilir satmak bu rakamlara

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Keyfi veya basit işler için 5090 lüks kaçabiliyor tabi bazen insan heves edip yapabiliyor böyle şeyleri ama aciliyetinize bağlı bu fiyat. Eğer çok acil değilse para lazımsa teklif yapan kişiye karşı teklif yaparak biraz daha orta yol bulmaya çalışabilirsiniz ama çok acil gerekiyorsa para elden bir şey gelmez.

Geri