9070xt Pure Şuan Alınır mı

Reaksiyon skoru
36
Bütçe
37000
Merhaba iyi günler.
Yeni bir sistem toplayacağım. 60+ bandında . Bunun içinde 9070xt almayı planlıyorum şuan Sapphire pure modeli 35.699 TL şuanda. Bu kartın daha fazla düşme ihtimali varmı . Çıktığından beri hep bu fiyat bandında takılmış . Pulse modeli daha uygun oluyor biliyorum ama beyaz alacağım için püre düşünüyorum. Hemen almalı mıyım . Beklemeli miyim sizce

Düşse bile 32K aşağısı olacağını sanmıyorum beyaz alternatif olarak xfx swift var o da bir kere 30K görmüştü daha hatırlamıyorum o sayıları gördüğünü yani demem o ki 3K'ya değeceğini düşünüyorsan sen bilirsin ama o zaman gelene kadar 9070XT'nin zam yiyip yemeyeceğini bilmiyoruz

Düşse bile 32K aşağısı olacağını sanmıyorum beyaz alternatif olarak xfx swift var o da bir kere 30K görmüştü daha hatırlamıyorum o sayıları gördüğünü yani demem o ki 3K'ya değeceğini düşünüyorsan sen bilirsin ama o zaman gelene kadar 9070XT'nin zam yiyip yemeyeceğini bilmiyorum
Galiba şuan fiyatı kaçırmamak adına bunu alacağım şuan ki sistemimede bir PSU alıp aktif kullanacağım diğer parçaları da ayrı ayrı kampanya kovslayarak alacağım

kötü bir haberim var
Ekran görüntüsü 2026-06-08 011114.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,487
Üyeler
197,202
Son üye
probabaemmi
Geri