🔥İndirim Gıgabyte Gamıng 240 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu 3050tl

Piyasadan 1k ya yakın ucuz aciliyeti olan kaçırmasın aciliyetiniz yoksa zamanla daha ucuza gelir bekleyin

marka takıntısı olan alabilir kötü fiyat değil, bu fiyata alternatif benzer modeller var.

Millet 360mm parası yazmış hangi düzgün ve güvence veren markanın 360mm sıvı soğutması 3000 tl ?

Bu listede sadece termalright a güvenirim

Millet 360mm parası yazmış hangi düzgün ve güvence veren markanın 360mm sıvı soğutması 3000 tl ?
dostum piyasayı bilmiyorsan yorum yapma bu aralıkta çok daha kaliteli soğutucular satıldı değerlendirilebilir alınmaz demiyorum ama daha iyisi varken almakta gigabyte set diziyordur bütçe kısıtlıdır öyle anca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu listede sadece termalright a güvenirim
bu da 240mm hali

dostum piyasayı bilmiyorsan yorum yapma bu aralıkta çok daha kaliteli soğutucular satıldı değerlendirilebilir alınmaz demiyorum ama daha iyisi varken almakta gigabyte set diziyordur bütçe kısıtlıdır öyle anca
Dostum piyasa senin keyfine göre şekillenmiyor 3000 tl ye aldığın her sıvı soğutma da aynı performansı, sessizliği, malzeme kalitesini, garantiyi vermiyor siz sıvı soğutma alırken aaa tamam bunla bunun arasında 3 derece fark var bu kadar para vermeme gerek yok diye bakıyorsunuz da pompa ne kadar sesli çalışıyor fanlar ne kadar ses çıkarıyor garanti süresi kaç yıl firma ürünün arkasında duruyor mu? Malzeme kalitesi nasıl diye düşünmüyorsunuz 360mm sıvı soğutma alırken indirim vs olmadıkça minimum 4k fiyatına altına kaliteli ürün bulmak zor. İhtimaller düşük ama aldığınız ürünün bozulması durumunda sadece ürünün başına gelen sorundan değil bütün bileşenlere verebileceği zararın masrafını karşılayacak mı firma? Tamam evet ürünler fiyat performans ama birde bu işin kalite fiyat performans tarafı var. Adamın biri 60 70k verdiği sistemi garanti süresi kısıtlı ve garanti kapsaması belirsiz bi ürüne neden emanet etsin? Siz ürün alırken sadece fiyatına karşılık aldığınız performansa mı bakıyorsunuz? Şu zihniyetten çıkın artık bazı insanlar kalite ve garanti de arıyorlar :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yorum yapmak için yazılmış bir mesaj sadece gülüyorum.:LOL:
Okursun birşeyler öğrenirsin artık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,269
Üyeler
197,167
Son üye
s3nn4