Mitsubishi Klima Model Önerisi

şunu tanıdık 66 bine almış ve takmış bizde 66 ya alıcaz sanırsam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

babamla konuştum 66-70 bin arasına alacakmışız fiyat iyi mi bu model için
Aynı model ise güzel fiyat o fiyata 12btu lu var 18 btu alıyorsun senin dediğine göre yani iyi

66-70 ise fiyat gayet iyi alanın en iyisi bir ampul kadar yakıyor.Ailemde 2 adet vardı 10 senedir tık etmedi.

Ailemde 2 tane vardı.Oturma odasında 1 tane salonda 1 tane vardı.İkiside çok iyi sogutuyordu.Oyun oynarken bazen arkama döner bakardım klima calısıyor mu diye o kadar sessiz bir klima.Ayrıca fiyatın fazla olduğuna bakma alanının en iyisi.İlerde nasip olur evim olursa yogun kullanacağım yerlere paraya kıyıp bundan alacağım inşallah.

Ailemde 2 tane vardı.Oturma odasında 1 tane salonda 1 tane vardı.İkiside çok iyi sogutuyordu.Oyun oynarken bazen arkama döner bakardım klima calısıyor mu diye o kadar sessiz bir klima.Ayrıca fiyatın fazla olduğuna bakma alanının en iyisi.İlerde nasip olur evim olursa yogun kullanacağım yerlere paraya kıyıp bundan alacağım inşallah.
klimacı ile konuştuk yarın takmaya gelicek evimiz çok büyük değil zaten salon 25m2 dir aşırı aşırı yeter bu klima bize

Abilerim merhaba eve klima bakıyoruz
bu iki model arasında fark var mı hiç anlamam bunlardan da
bir tanıdık 66 bine taktırmış ne kadar doğru bilmiyom bütçe 60-99 bin arası
bosch 2001 18000 btu al keyfine bak

hayır tabii ki ama 80 90k vermek saçmalık ötesi hocam biz de CL2001 18K BTU bosch kullanıyoruz memnunuz dış ünite toshiba ortaklığında üretiliyor gayet güzel bir ürün.

hayır tabii ki ama 80 90k vermek saçmalık ötesi hocam biz de CL2001 18K BTU bosch kullanıyoruz memnunuz dış ünite toshiba ortaklığında üretiliyor gayet güzel bir ürün.
66 bin vericez

bende klima bakıyorum bosch,tcl ve airfel arasında kaldım hangisi daha iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,509
Üyeler
197,208
Son üye
frknkcbs
Geri