🔥İndirim Zoko Ice Pro Bp6 Siyah/Beyaz Tek Kule Tipi Soğutucu - 942 (S) / 987 (B)

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,941
Fanlar fason üretim olduğundan dolayı 1200rpm yazıyor , fason üretimde maliyetten kısmak adına etiketi değiştirmiyorlar.

YOĞUN İSTEK ÜZERİNDE KONUYU DÜZENLEYİYORUM
Fiyatına göre harika kağıt üstünde peerless assasin ve phantom spirit gibi soğutucularla kapışabiliyor. 6 adet bakır boruya sahip ve çift fanlı genelde bu fiyatta bunlar zor. (TEK KULE TİPİDİR ÇİFT DEĞİL BİLGİNİZE)
BÜYÜK150 kodunu kullanın.

5600 işlemci ile tesi :

Son düzenleme:
tak diye buradayım güzel soğutucuya benziyo

Zoko soğutucuya 1000tl para mı verilir geçen sene argb 4 fanlı kasasını 1000tl ye aldım zaten

Zoko soğutucuya 1000tl para mı verilir geçen sene argb 4 fanlı kasasını 1000tl ye aldım zaten
Geçen sene + 2000-2500tl kule tiplerine kafa tutuyor öyle düşünmek lazım.

çift kule değil bu geçende aldık valla kargodan geldiği gibi duruyor açmadım bile zokoyu yuttuk diye geyik yapıyorduk

Kanka vallaha bak amacım bklamak değil belkide dedigin gibi harbiden sağlam soğutucudur ama acayip fason duruyor ya şu zoko adı geçipde düzgün duran 1 tane bişey görmedim

Kanka vallaha bak amacım bklamak değil belkide dedigin gibi harbiden sağlam soğutucudur ama acayip fason duruyor ya şu zoko adı geçipde düzgün duran 1 tane bişey görmedim
Eleştirmek serbest kankam sıkıntı yok , zaten fanlar fason üretim ama F/P olarak bakıyorsak rakipsiz.

1050TL ye düşüyor siyah olan sepetteki indirim iptal oluyor kupon kullanınca

200 tl fazla olaydı digital gösterge olaydı şunlarda yok satardı be

kasa konusunda nerden baksan belki 150 200 müşteriye zoko içinde sistem topladım sattım rakiplerine nazaran sonuna kadar hakediyor helali hoş olsun ve geneli fason zaten bu bütçede

200 tl fazla olaydı digital gösterge olaydı şunlarda yok satardı be
kupon bunda da var soğutma olarak tatmin eder mi bilmiyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,217,269
Üyeler
197,167
Son üye
s3nn4