hekimoğlu adayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 342
son 1 2 haftadır beypazarının tadı iğrencleşmiş gibi geliyor bana metalik bir tadı var sanki bi tek bana mı böyle geliyor
zaten kötü de biz alkol gibi yine de içiyoruzson 1 2 haftadır beypazarının tadı iğrencleşmiş gibi geliyor bana metalik bir tadı var sanki bi tek bana mı böyle geliyor
günde bir tane iyidir ya nerde bulacan o kadar mineraliBence beynin bilinç yaşamış artık içme şu mereti diye harbi ne zevk alıyonuz tatsız tutsuz bişey.
metalik tadı varsa bozuktur götür iade et, güneşte vs beklemiş olabilir, ara sıra banada avoyada ve sarıkızda denk geliyor götürünce değiştiriyorlarson 1 2 haftadır beypazarının tadı iğrencleşmiş gibi geliyor bana metalik bir tadı var sanki bi tek bana mı böyle geliyor
sevdiğimizden değil bazen gün içinde halsiz hissediyorum içinde bi 2 3 saat dinçleşiyorum minerallerden olsa gerekBence beynin bilinç yaşamış artık içme şu mereti diye harbi ne zevk alıyonuz tatsız tutsuz bişey.
Bence degismis tadısevdiğimizden değil bazen gün içinde halsiz hissediyorum içinde bi 2 3 saat dinçleşiyorum minerallerden olsa gerek
kotülesmis tadı belki sadece belli basli üretim merkezlerinde olmuşturBence degismis tadı
Yok ya, 4-5 saat önce üzerinize afiyet bir tane içtim, Güzel güçlü tadı var (Vapurda bide)son 1 2 haftadır beypazarının tadı iğrencleşmiş gibi geliyor bana metalik bir tadı var sanki bi tek bana mı böyle geliyor