Bilgisayar, Yks Sürecine Zarar Verir mi?

Vermez. Sınav senesinde telefon yenilemiş, ortalamada telefonunu günde 2 kez şarj eden biri olarak söylüyorum.

Aynen bak seneye veya ondan sonraki sene sistem değişecek diyorlar bence de iyi yapmışsın,telefondan tv den devam azar azar

Şaka maka başkan ayıptır sorması 3060ti li sistemi 50K ya hangi kerize kitledin söylesene üç beş biz de yolumuzu bulalım
Ekipmanlarla beraber sattım hocam sırf sistem değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bağımlılık yapmış. Böyle oluyor.
Youtube'dan Sfm izleyince ister istemez tf2 oynama isteğim alevleniyor hocam valla, yoksa pc'yi sattıktan sonra o gelen aşırı oynama isteği yok artık.

Ekipmanlarla beraber sattım hocam sırf sistem değil.

Youtube'dan Sfm izleyince ister istemez tf2 oynama isteğim alevleniyor hocam valla, yoksa pc'yi sattıktan sonra o gelen aşırı oynama isteği yok artık.
6 ayda kasa tozla bütün olmuş ekranım, ekipmanlarım kutusunda bekliyor. Bazı şeyler elde etmek için bazı şeylerden fedakarlık yapmak gerekiyor. Bence satmasaydın başarı ödülü olarak veya tatillerde ödül mantığında kullanbilirdin benin için varlığı şu 10 güne bile motivasyon kaynağı. Valoda 3.5k saatim vardı lol cs ve diğerlerini saymıyorum. Belki saçma bulacaksın ama ilk 100 binde bir hedefin yoksa değmez yani bu kadar kısıtlamaya. Ama her türlü min son 2-3 ay kaldırmak lazım özellikle son ayda telefonla uğraşan, oyun oynayan hiçbir adamdan cacık olmadı mezuna bırakıyor hepsi. Allah kolaylık versin

6 ayda kasa tozla bütün olmuş ekranım, ekipmanlarım kutusunda bekliyor. Bazı şeyler elde etmek için bazı şeylerden fedakarlık yapmak gerekiyor. Bence satmasaydın başarı ödülü olarak veya tatillerde ödül mantığında kullanbilirdin benin için varlığı şu 10 güne bile motivasyon kaynağı. Valoda 3.5k saatim vardı lol cs ve diğerlerini saymıyorum. Belki saçma bulacaksın ama ilk 100 binde bir hedefin yoksa değmez yani bu kadar kısıtlamaya. Ama her türlü min son 2-3 ay kaldırmak lazım özellikle son ayda telefonla uğraşan, oyun oynayan hiçbir adamdan cacık olmadı mezuna bırakıyor hepsi. Allah kolaylık versin
Hedef işte sayısalda ilk 100 bin.
100 bin liraya bi araba alsam mı diye düşünüyordumda bu paralarada adam akıllı araç illa masraf istiyor. Telefonada aşırı para bayılmak istemiyorum bakmıyorum zaten. Bakalım parayı ya pc'ye yada altına bayacam araba bulursamda araba alacağım bi tane.

başkan engineer mainim valla ocağımın sönmesine az kaldı
Bende Engineer Mainim usta, o şerefden yoksun Spy'lar ocağımızı söndüremezler ✊

motivasyon gecicidir ilk gun calismani saglar. Ihtiyacin olan sey motivasyon degil disiplin. Motivasyonum olsaydi yok hasa allah olurdum filan herkesin agzindan cikiyo ama kimse yapmiyor. Disiplini olmayan adam sabah evden cikmak icin adim bile atamaz motivasyon bir gun goturur ikinci gun yari yolda birakir disiplin yolun sonuna kadar goturur.

Motivasyon videolari falan fistanla zaman harcama onemli olan disiplinini saglaman. Yapamayacagin, seni mahvedip yoracak bir program degil duzenli disiplinli her gun devam edebilecegin bir programi hedefle. Motivasyon sana sadece hayal kirikligi verir.

Hedef işte sayısalda ilk 100 bin.
100 bin liraya bi araba alsam mı diye düşünüyordumda bu paralarada adam akıllı araç illa masraf istiyor. Telefonada aşırı para bayılmak istemiyorum bakmıyorum zaten. Bakalım parayı ya pc'ye yada altına bayacam araba bulursamda araba alacağım bi tane.

Bende Engineer Mainim usta, o şerefden yoksun Spy'lar ocağımızı söndüremezler ✊
Altına bas

motivasyon gecicidir ilk gun calismani saglar. Ihtiyacin olan sey motivasyon degil disiplin. Motivasyonum olsaydi yok hasa allah olurdum filan herkesin agzindan cikiyo ama kimse yapmiyor. Disiplini olmayan adam sabah evden cikmak icin adim bile atamaz motivasyon bir gun goturur ikinci gun yari yolda birakir disiplin yolun sonuna kadar goturur.

Motivasyon videolari falan fistanla zaman harcama onemli olan disiplinini saglaman. Yapamayacagin, seni mahvedip yoracak bir program degil duzenli disiplinli her gun devam edebilecegin bir programi hedefle. Motivasyon sana sadece hayal kirikligi verir.
Bi tane bile motivasyon videosu izlemedim, motive bile etmiyorlar zaten. Önemli olan gün içi stresi düşük tutup derse başlarken düşünmeyi bırakıp robotlaşarak derse başlamak sonrası zaten geliyor.

Erken yatıp erken kalkın. Kafanız dinç olsun. Yorgun beyin iyi işlemez.

Beler cümleten sa, ben şimdi evin içinde pc var diye yks'ye çalışamam dedim, ekipmanlarla vs. 3060 ti li sistemi ekipmanlarla 50 bine sattım ama işte yokluğunu çekiyorum yeniden mi alsam diyorum sıfır bi sistem. Akşam yapacak birşeyim yok çünkü. Acaba sabahları evin dışında kütüphanede ders çalışsam, akşam gelincede oyun girsem bi sorun olur mu? (Mezuna kalcam biliyorum 2 haftaya sınav var)
yksye çalışıyorsan bilgisayar alma verim 0 olur zamanın boşa gitmiş olur. bilgisayar alma derken oyun oynama anlamında.

Geri