7800x3d yi tray al hocam 2. Elde satacagin bi islemci olmayacak güçte ben ram le islemciyi tray aldım meselaYardım lazım AMD Ryzen 5 7500X3D 4.00 Ghz 6 çekirdek işlemci mi alayım yoksa AMD Ryzen 7 7800X3D 5.00Ghz 8 çekirdek işlemciyi mi alayım aralarında 5k fark var 7500 12k,7800 17k yardımcı olursanız sevinirim
7800X3D tabii ki ama 17K kazık indirimde 12K ya aldı insanlar o işlemciyi.Yardım lazım AMD Ryzen 5 7500X3D 4.00 Ghz 6 çekirdek işlemci mi alayım yoksa AMD Ryzen 7 7800X3D 5.00Ghz 8 çekirdek işlemciyi mi alayım aralarında 5k fark var 7500 12k,7800 17k yardımcı olursanız sevinirim
Peki böyle pttavm idefix gibi siteler güvenilir mi ve mesela amazonda DFS bilgisayar diye satıcı var anakartımı mecbur olduğum için ordan alıcam ama tam güvenemiyorum7800X3D tabii ki ama 17K kazık indirimde 12K ya aldı insanlar o işlemciyi.
Şuan alacaksan da kuponla 13K ya düşüyor:
![]()
PTTAVM: AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY 4.20-5.00GHz, 104MB, 120W, 8/16, AM5, 5nm, 3D V-Cache soğutucu yok İşlemci
AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY 4.20-5.00GHz, 104MB, 120W, 8/16, AM5, 5nm, 3D V-Cache soğutucu yok İşlemci yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com
Satıcı (inventus) güvenilir yıllardır bu işi yapan bir firmaPeki böyle pttavm idefix gibi siteler güvenilir mi ve mesela amazonda DFS bilgisayar diye satıcı var anakartımı mecbur olduğum için ordan alıcam ama tam güvenemiyorum
DFS nin geçmişte outlet satma durumu oldu kargoları geciktiriyordu bide ona dikkat edin ve pttavm idefix güvenilirde idefix daha safe pttavmye göre orda biraz iade etme işlemleri sorunluPeki böyle pttavm idefix gibi siteler güvenilir mi ve mesela amazonda DFS bilgisayar diye satıcı var anakartımı mecbur olduğum için ordan alıcam ama tam güvenemiyorum
Bilmediğimden soruyorum peki bu idefix pttavm amazonda dfs bilgisayar gibi yerlerde mining de kullanılmış ve hasarlı gelme ihtimali yüksek miDFS nin geçmişte outlet satma durumu oldu kargoları geciktiriyordu bide ona dikkat edin ve pttavm idefix güvenilirde idefix daha safe pttavmye göre orda biraz iade etme işlemleri sorunlu
Dfs güvenilirdir.Bilmediğimden soruyorum peki bu idefix pttavm amazonda dfs bilgisayar gibi yerlerde mining de kullanılmış ve hasarlı gelme ihtimali yüksek mi
Hayır outlet ürün iade edilmiş ürün demek, sizin dediğiniz teşhir 2.el ürünlere giriyor zaten mining ürünleri iade ve garanti kapsamı dışı oluyor onları bu tarz sitelerde bulamazsınız hasar muhabbeti tamamen şans işi firma ihmali-kargo ihmali dolaylı oluşabilir onun garantisini kimse vermiyor firma sağlam ambalajlasa da yurtiçi ve hepsijette çalıştım bende önceden ürünlerin genel bölge dtmlerinde ne halden indirildiğini istiflendiğini duysanız şaşarsınız hepimiz insanız kırılır etiketine dikkat ediliyor ama ufak paketler oluyor yer yer gözden kaçabiliyor orda da kargoyu alırken ürünün videosunu çekeceksiniz nereden alırsanız alın benim şuanda sırf onun için ayrı usb belleğim var dükkanda ürün alıp sattığımdan hepsini kaydediyorum kenarda sonra başım ağrımasın diye 0 da alsam 2.elde alsamBilmediğimden soruyorum peki bu idefix pttavm amazonda dfs bilgisayar gibi yerlerde mining de kullanılmış ve hasarlı gelme ihtimali yüksek mi