oyuna girdiğimde 30 sn sonra drop başlıyor sağol deniyeceğim önerilerinisaf girdi süresi açıksa kapat kapalı ise aç bir de o şekilde dene eğer drop sadece tur sonunda base e dönerken ise o oyunun sorunu bazı bilgisayarlarda yapıyor bi de çok izlekli görselleştirme kesin açık olsun bu şekilde dene drop kesilebilir
muhtemelen saf girdi süresinden ötürüdür yüksek hz li mauslarda bu ayar maus a göre sorun çıkarabiliyor dropu bilgisayar değil maus yapıyor yanioyuna girdiğimde 30 sn sonra drop başlıyor sağol deniyeceğim önerilerini
O zaman polling rate ile alakalı sorun büyük ihtimal düşürürsen düzelir galiba.240 sıvı soğutma klima çalışıyor zaten buz gibi sistem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
maalesef olmadı
her girdiğinde yeniden shader yüklüyor olma ihtimali ?Sadece valorantta bu dropu yiyorum başka hiç bir oyunda bu drop olmuyor riot games ile mi alakalı diye lolde test ettim orda da herhangi bir drop yemedim sil yükle yaptım olmadı
16gb ram
7800x3d
4060ti
power 650w
https://streamable.com/9pb11v yediğim drop tam olarak buSadece valorantta bu dropu yiyorum başka hiç bir oyunda bu drop olmuyor riot games ile mi alakalı diye lolde test ettim orda da herhangi bir drop yemedim sil yükle yaptım olmadı
16gb ram
7800x3d
4060ti
power 650w
muhtemelen saf girdi süresinden ötürüdür yüksek hz li mauslarda bu ayar maus a göre sorun çıkarabiliyor dropu bilgisayar değil maus yapıyor yani