Emre mete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 423
Olsa şuan buralar yıkılıyor olurdudur bakim ramlere
Olsa şuan buralar yıkılıyor olurdudur bakim ramlere
Sırf o curcuna için bile olmasa daha iyi olur. En az 5 gün yok aldım alamadım, yok onaylandı, yok kargoda, yok geldi geliyor sıcak fırsatların içine ediyorlar.Olsa şuan buralar yıkılıyor olurdu![]()
Olsun da oda tuzu biberi olsun 20k vermeye elim gitmiyor cebim hiç gitmiyorSırf o curcuna için bile olmasa daha iyi olur. En az 5 gün yok aldım alamadım, yok onaylandı, yok kargoda, yok geldi geliyor sıcak fırsatların içine ediyorlar.
Vatana bir şey olmaz. Bu indirimler fenomen olmak için.köyün delisi çıkardı sallaya sallaya gezmeye başlayacak birazdan
Dün 4500e falan b650m-r alanlar bu konuyu görünce ne yaptı acaba
Ya ne kültürü hocam dalga mı geçiyorsun? ortalık al-satçı aç köpeklerle dolu. 10K lık ürün 8K ya düşünce alıp 9K ya okutma peşinde olan ahrazlar yüzünden o dediğin olmaz, al-satçılık ekmek kapısına dönmüş. Facebook da gruplara girin çekirde sürüsü gibi herkes sağdan soldan 2.elde parça toplayıp sistem şeklinde satıyor.acil lazım olmayan bir ürünse bence herkes beklemeli firmalara bu indirim kültürünü göstermeliyiz abd de ne fiyatlara düşüyor ürünler
ama acil lazımsa ve kullanacaksa hiç kafaya takmayıp keyif alıp kullanmalı anakart sonuçta en temel parça
Ya ne kültürü hocam dalga mı geçiyorsun? ortalık al-satçı aç köpeklerle dolu. 10K lık ürün 8K ya düşünce alıp 9K ya okutma peşinde olan ahrazlar yüzünden o dediğin olmaz, al-satçılık ekmek kapısına dönmüş. Facebook da gruplara girin çekirde sürüsü gibi herkes sağdan soldan 2.elde parça toplayıp sistem şeklinde satıyor.