❌İndirim Bitti! Asus Prıme X670-P Anakart 5300 TL

15 dk bakmadık ne kaçırmışız nasip kısmet alanlara hayırlı olsun

Sırf o curcuna için bile olmasa daha iyi olur. En az 5 gün yok aldım alamadım, yok onaylandı, yok kargoda, yok geldi geliyor sıcak fırsatların içine ediyorlar.
Olsun da oda tuzu biberi olsun 20k vermeye elim gitmiyor cebim hiç gitmiyor😂

Dün 4500e falan b650m-r alanlar bu konuyu görünce ne yaptı acaba

acil lazım olmayan bir ürünse bence herkes beklemeli firmalara bu indirim kültürünü göstermeliyiz abd de ne fiyatlara düşüyor ürünler
ama acil lazımsa ve kullanacaksa hiç kafaya takmayıp keyif alıp kullanmalı anakart sonuçta en temel parça

acil lazım olmayan bir ürünse bence herkes beklemeli firmalara bu indirim kültürünü göstermeliyiz abd de ne fiyatlara düşüyor ürünler
ama acil lazımsa ve kullanacaksa hiç kafaya takmayıp keyif alıp kullanmalı anakart sonuçta en temel parça
Ya ne kültürü hocam dalga mı geçiyorsun? ortalık al-satçı aç köpeklerle dolu. 10K lık ürün 8K ya düşünce alıp 9K ya okutma peşinde olan ahrazlar yüzünden o dediğin olmaz, al-satçılık ekmek kapısına dönmüş. Facebook da gruplara girin çekirde sürüsü gibi herkes sağdan soldan 2.elde parça toplayıp sistem şeklinde satıyor.

Nakit yok ey vatan çok değil şöyle eli ayagı tutan bi 2x32 cl30 6000 ram versen 35e falan alsak taksitle işimizi görsek. Lanet olası yapay zeka ucurdu fiyatları alamadık bi türlü

Ya ne kültürü hocam dalga mı geçiyorsun? ortalık al-satçı aç köpeklerle dolu. 10K lık ürün 8K ya düşünce alıp 9K ya okutma peşinde olan ahrazlar yüzünden o dediğin olmaz, al-satçılık ekmek kapısına dönmüş. Facebook da gruplara girin çekirde sürüsü gibi herkes sağdan soldan 2.elde parça toplayıp sistem şeklinde satıyor.

İndirim kültürü olursa al satçı olmaz işte onu diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,593
Üyeler
197,238
Son üye
gnymzrk
Geri