🔥İndirim Ktc H27e22p 27" 1 Ms Full Hd 280 Hz Oyuncu Monitörü | 4,999 TL

hocam örnegin 2k monitör aldım ben. HZ si önemli değil video izliyeceğimi varsayın. Full hd monitöre göre ekran kartını dahamı çok yoruyor daha iyi çözünürlük olduğu için
Video izleyeceksen ekran kartı aman aman yorulmaz ama oyunlarda 1080 ile 2 k arasında ekran kartına binen iş yükü artar

hocam örnegin 2k monitör aldım ben. HZ si önemli değil video izliyeceğimi varsayın. Full hd monitöre göre ekran kartını dahamı çok yoruyor daha iyi çözünürlük olduğu için
Normal Kullanımda Fark Etmez Oyun Oynarken Fark Eder Sadece .

fiyatı çok iyi ama 27 inçte bence 2k olmalı monitör pikseller ekranı doldurmaya yetmiyor ama fiyat gerçekten 280 hz için bedavanın bedavası

Kral ekran kartı yüzde 3 kullanılıyorsa yüzde 5 olur video izlerken ekran kartı uyku modu gibi bir şeyde olur yormaz

fiyatı çok iyi ama 27 inçte bence 2k olmalı monitör pikseller ekranı doldurmaya yetmiyor ama fiyat gerçekten 280 hz için bedavanın bedavası
Valla Bende FHD İçin 27 Tavsiye Etmiyorum Ama Fiyat .

1781028867141.webp

7800x3d ve 4060 ekran kartı var hem dizi film hem rust cs gibi oyunlar oynuyorum 2k mı mantıklı bu tarz bi şey mi

Va panel

hzleri yüksek olup va panel kullaniyorsa gerçekten alacağınız hz 180 200 anca olur 280 hayal

Geri