Elektrikli Scooter Önerisi

pato

80+
Reaksiyon skoru
48
Hiç anlamam kaç km gider hangisi iyidir.Öneriniz varmıdır.Bazen üniye falan giderken sürekli arabayı çıkartmak istemiyorum.Evime 800-900 metre uzaklıkta.Antremanlara vs giderkende bunu kullanırım.Başka hiçbir özelliğe gerek yok tabi çok da yavaş olmasın 80-90 kiloyu rahat taşısın. Şu dediğim kriterlere uygun en f/p önericeğiniz modeller nedir.

Öncelikle yıllardır Xiaomi scooter kullanıcısı olarak demem o ki Xiaomi'den uzak dur sana göre değil. Marka diye ilk tercih edilen scooter Xiaomi olabiliyor genelde. Alternatiflerine göre menzili az, 60 kilodan sonra taşımakta zorlanıyor. Özellikle yokuşlarda tıkanıyor.

M365, pro, pro 2, 1s modelleri gibi başlangıç seviyesi modellerinde amortisör bile yok. Hafif taşlı yolda bile çok güzel böbrek taşı dökersin. Amortisör olan modelleri ise alternatiflerine göre tabii ki çok pahalı.

Marka olarak Navee ve Onvo fiyatının hakkını veriyor.

Birde aklında bulunsun ikinci elde az kullanılmışları bile sıfırının yarı fiyatına satılabiliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: pato
Navee N65İ
Onvo OV-012 X PLUS

nasıl bu modeller benim için uygunmu yoksa fazlamı bu kadara gerek yok mu.

onvo ov-12x plus iyidir ama size az gelebilir mi hocam? Bütçe de sıkıntı yoksa Onvo MX-03 baksanız daha iyi olur bence çünkü OV-12 1600W MX-03 ise çift motor 1200W yani 2400W.

onvo ov-12x plus iyidir ama size az gelebilir mi hocam? Bütçe de sıkıntı yoksa Onvo MX-03 baksanız daha iyi olur bence çünkü OV-12 1600W MX-03 ise çift motor 1200W yani 2400W.
dediğim gibi çok hızlı olsun gibi bi derdim yok ayağımı yerden kessin yakın yerlere gidip geliyim bana yeter. attığın modelle benimkinin arasında çok fark varsa dediğine bakaarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,953
Üyeler
197,325
Son üye
panZx18
Geri