Abdülhakim
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Nereden öğrendiniz hemen bitirdiniz stoklarını anasını satim
Nereden öğrendiniz hemen bitirdiniz stoklarını anasını satim
İnstagram da Abdullah Hocam kaç gündür paylaşıyor bir zahmet bitsinYav arkadaş bu kadar namussuzca bir iş olamaz 2 tane mi stok koyuyorsunuz yoksa alan şerefsizler al sat mı yapıyor ihtiyacı olan bi bok alamıyor
Erken görseydim 9060xt bende affetmezdim yapacak bişey yok karne indirimlerinden tek umudum kaldı.olmaya başla hocam stoklar sınırlıydı ben parça parça toplamasaydım 9060xt sistemi affetmezdim bedavaydı valla
PS al.Yemin ediyorum bu PC piyasası kadar mide bulandıran başka bir yer kalmadı. İnsanların aklıyla, parasıyla, hevesiyle alay ediyorlar resmen. Ulan alt tarafı işten güçten gelip iki el RDR2, iki maç oyun atacağız, işi resmen dilenciliğe çevirdiniz.
2 tane stok için köpek gibi nöbet tutmam. O rezil kasalarınız da donanımlarınız da sizin olsun alın başınıza çalın. Gidip basacağım parayı konsola, PS alacağım.
Yani o da doğru ama gene bir süre idare eder gibisıvı soğutma da gerekiyor sanki aigo fason marka değil mi
Oğlum alt tarafı bilgisayar satacaksınız, ne bu müşteriyi maymun edip aklıyla alay etme çabası? O fiyata kurtarıyorsa koy 2-3 lira fazlasına, aç stoğu herkes faydalansın. Ama derdiniz dürüst ticaret değil, 3 kuruşluk indirim yalanıyla milleti sitelerinizde köpek gibi süründürmekPS al.
PS al gta6 oynarsın. Şikayetlerini daha insancıl şekilde dile getirebilrisin.Yemin ediyorum bu PC piyasası kadar mide bulandıran başka bir yer kalmadı. İnsanların aklıyla, parasıyla, hevesiyle alay ediyorlar resmen. Ulan alt tarafı işten güçten gelip iki el RDR2, iki maç oyun atacağız, işi resmen dilenciliğe çevirdiniz.
2 tane stok için köpek gibi nöbet tutmam. O rezil kasalarınız da donanımlarınız da sizin olsun alın başınıza çalın. Gidip basacağım parayı konsola, PS alacağım.
Gel finansbank ı görWorldcard'ı değiştirme vakti gelmiş, hiçbir yere adam gibi taksit yapmıyor.
n11, Trendyol, Vatan, İncehesap vs... neredeyse sıfır taksit. Rezalet.