❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Yav arkadaş bu kadar namussuzca bir iş olamaz 2 tane mi stok koyuyorsunuz yoksa alan şerefsizler al sat mı yapıyor ihtiyacı olan bi bok alamıyor

Yemin ediyorum bu PC piyasası kadar mide bulandıran başka bir yer kalmadı. İnsanların aklıyla, parasıyla, hevesiyle alay ediyorlar resmen. Ulan alt tarafı işten güçten gelip iki el RDR2, iki maç oyun atacağız, işi resmen dilenciliğe çevirdiniz.
2 tane stok için köpek gibi nöbet tutmam. O rezil kasalarınız da donanımlarınız da sizin olsun alın başınıza çalın. Gidip basacağım parayı konsola, PS alacağım.

Yemin ediyorum bu PC piyasası kadar mide bulandıran başka bir yer kalmadı. İnsanların aklıyla, parasıyla, hevesiyle alay ediyorlar resmen. Ulan alt tarafı işten güçten gelip iki el RDR2, iki maç oyun atacağız, işi resmen dilenciliğe çevirdiniz.
2 tane stok için köpek gibi nöbet tutmam. O rezil kasalarınız da donanımlarınız da sizin olsun alın başınıza çalın. Gidip basacağım parayı konsola, PS alacağım.
PS al.

Oğlum alt tarafı bilgisayar satacaksınız, ne bu müşteriyi maymun edip aklıyla alay etme çabası? O fiyata kurtarıyorsa koy 2-3 lira fazlasına, aç stoğu herkes faydalansın. Ama derdiniz dürüst ticaret değil, 3 kuruşluk indirim yalanıyla milleti sitelerinizde köpek gibi süründürmek

PS al gta6 oynarsın. Şikayetlerini daha insancıl şekilde dile getirebilrisin.

Worldcard'ı değiştirme vakti gelmiş, hiçbir yere adam gibi taksit yapmıyor.

n11, Trendyol, Vatan, İncehesap vs... neredeyse sıfır taksit. Rezalet.
Gel finansbank ı gör

2 gundur insta sayfasını yeniliyordum mk, birde ben almiycam abime link aticam o satın alacak diye. O telefona bakamaz diye ödüm kopuyordu. 2 gundur sabahtan beri yenileyip durdum birde story atmış, hemen link paylaşılır diye 3den beri telefon elimdeydi öyle yakaladım. Bi zahmet alabilelim. Gerci axess kartim olmasa bende ugrasmazdim bu kadar. Keske 9070xtli sistem olsaydı, onu bekliyordum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,585
Üyeler
197,238
Son üye
Aufklaerung
Geri