mechanicalg
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Bu cihaz icin Avrupadan farkli olarak Turkiyede sadece 4 yil yazilim guncellemesi alacagindan bahsedilmis. Bu konu hakkinda bilgisi olan var midir?
Şu ram fiyatları muhabbeti olmasa düşer derdim ama bu gidişle yükselir muhtemelen hocam.Sürekli takip ettiğim telefon fiyatını yavaş yavaş aşağıya çektiler acaba daha iner mi beklemelimiyim yada almalımıyım bu konuda kararsız kaldım
Hocam düşünüyorumda düşse bile daha bunun ne kadar altına düşebilir telefonun kullandığı işlemci belli malzeme belli daha düşmez gibi tam bi f/p olmuş en iyisi alıyımŞu ram fiyatları muhabbeti olmasa düşer derdim ama bu gidişle yükselir muhtemelen hocam.
Düşse düşse 60 olur ki o da zor bence hocam. Birkaç bin için risk almaya değmez.Sürekli takip ettiğim telefon fiyatını yavaş yavaş aşağıya çektiler acaba daha iner mi beklemelimiyim yada almalımıyım bu konuda kararsız kaldım
Aynen onu dedim işte hocam mavisi hoşuma gidiyordu ama vatanda siyah ile gün ışığı var hangisini alsam düşünüyorumDüşse düşse 60 olur ki o da zor bence hocam. Birkaç bin için risk almaya değmez.
öyle bir rivayet varsa doğrudur sebebi honor 400 de 2 yıl olcak dediler infuluncerlar yalanlamıştı honorla anlaşması olanlar 2 ay sonra 2 yıl verecez diyip üstüne burdaki en üst yöneticisi biz 4 yıl demedik ki demiştiBu cihaz icin Avrupadan farkli olarak Turkiyede sadece 4 yil yazilim guncellemesi alacagindan bahsedilmis. Bu konu hakkinda bilgisi olan var midir?
Harbiden bu mevzu biraz kötü oldu bide müşteri hizmetleri falan iyi değilmiş bilemedim almalımıyım telefonu iyi temiz kullanan biriyim aldığım telefonunda beni en az 6 7 yıl götürmesini isterimöyle bir rivayet varsa doğrudur sebebi honor 400 de 2 yıl olcak dediler infuluncerlar yalanlamıştı honorla anlaşması olanlar 2 ay sonra 2 yıl verecez diyip üstüne burdaki en üst yöneticisi biz 4 yıl demedik ki demişti
Geminiye sordum hocam tamamen geçtiği artık tam uyumlu çalıştığını söylüyorAraştırmadan aşırı cahil bir soru, bu Honor bi ara Google servislerinden banlanmıştı kendi store ve uygulamalarını kullanıyordu.
Geçti mi bu dönemleri?
Huawei olmasınmı hocam o?Araştırmadan aşırı cahil bir soru, bu Honor bi ara Google servislerinden banlanmıştı kendi store ve uygulamalarını kullanıyordu.
Geçti mi bu dönemleri?