❌İndirim Bitti! Honor Magic 8 Pro 12/512 62.999

Bu cihaz icin Avrupadan farkli olarak Turkiyede sadece 4 yil yazilim guncellemesi alacagindan bahsedilmis. Bu konu hakkinda bilgisi olan var midir?

Sürekli takip ettiğim telefon fiyatını yavaş yavaş aşağıya çektiler acaba daha iner mi beklemelimiyim yada almalımıyım bu konuda kararsız kaldım

20 gün önce 74.500 TL aldığım telefon şuan 63.000 TL. Bu nasıl bir fiyat politikası ben anlamadım. Dahada töbe.

Sürekli takip ettiğim telefon fiyatını yavaş yavaş aşağıya çektiler acaba daha iner mi beklemelimiyim yada almalımıyım bu konuda kararsız kaldım
Şu ram fiyatları muhabbeti olmasa düşer derdim ama bu gidişle yükselir muhtemelen hocam.

Çoğu işimi bilgisayar ile görmesem alırdım ciddi bir fiyat düşüşü var. 8 elit gen5 çekiyor insanı.

Şu ram fiyatları muhabbeti olmasa düşer derdim ama bu gidişle yükselir muhtemelen hocam.
Hocam düşünüyorumda düşse bile daha bunun ne kadar altına düşebilir telefonun kullandığı işlemci belli malzeme belli daha düşmez gibi tam bi f/p olmuş en iyisi alıyım

Düşse düşse 60 olur ki o da zor bence hocam. Birkaç bin için risk almaya değmez.

Bu cihaz icin Avrupadan farkli olarak Turkiyede sadece 4 yil yazilim guncellemesi alacagindan bahsedilmis. Bu konu hakkinda bilgisi olan var midir?
öyle bir rivayet varsa doğrudur sebebi honor 400 de 2 yıl olcak dediler infuluncerlar yalanlamıştı honorla anlaşması olanlar 2 ay sonra 2 yıl verecez diyip üstüne burdaki en üst yöneticisi biz 4 yıl demedik ki demişti

öyle bir rivayet varsa doğrudur sebebi honor 400 de 2 yıl olcak dediler infuluncerlar yalanlamıştı honorla anlaşması olanlar 2 ay sonra 2 yıl verecez diyip üstüne burdaki en üst yöneticisi biz 4 yıl demedik ki demişti
Harbiden bu mevzu biraz kötü oldu bide müşteri hizmetleri falan iyi değilmiş bilemedim almalımıyım telefonu iyi temiz kullanan biriyim aldığım telefonunda beni en az 6 7 yıl götürmesini isterim

Araştırmadan aşırı cahil bir soru, bu Honor bi ara Google servislerinden banlanmıştı kendi store ve uygulamalarını kullanıyordu.
Geçti mi bu dönemleri?
Huawei olmasınmı hocam o?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,929
Üyeler
197,323
Son üye
Xantares217783
Geri