Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,841
Crack piyasası son birkaç senede harbiden iyi ilerledi, oyunları neredeyse hepsi artık ilk aydan kırılıyor, çoğu ilk günden.
Steam Dolara Geçti Oyunlar Çatır Çatır DökülüyorCrack piyasası son birkaç senede harbiden iyi ilerledi, oyunları neredeyse hepsi artık ilk aydan kırılıyor, çoğu ilk günden.
Steam Türkiyede dolara geçti hocam diğer ülkelere giren çıkan yok, ki zaten olay yine ruski abilerde dönüyor.Steam Dolara Geçti Oyunlar Çatır Çatır Dökülüyor![]()
neden bu kadar üzdünüz ki 007 yi
Herkesin abarttığı kadar iyi bir oyun değil. Doğru yaptığı güzel şeyler var ama bazı yerleri amatör stüdyolardan çıkacak kadar da rezelat. Metacritic puanı bence şişirme. Oyun 7/10 anca eder fazlası etmez.çok hypelandım şu oyuna ama aldım duruyor köşede indirmedim bile neden bilmiyorum
Bu işlere çok karşıydım da Steam dolara geçtiğinden beri oyuna para vermiyorum ps5 te de aynı burada da. Ps5 üyeliklerimi de sonlandırdım sadece gta 6 çıktığında onu alacağım onun dışında hiç bir oyuna para vermem gider o paraya 1 hafta popoyes maxi xl yerim.
GTA 6'da Gümler Merak EtmeBu işlere çok karşıydım da Steam dolara geçtiğinden beri oyuna para vermiyorum ps5 te de aynı burada da. Ps5 üyeliklerimi de sonlandırdım sadece gta 6 çıktığında onu alacağım onun dışında hiç bir oyuna para vermem gider o paraya 1 hafta popoyes maxi xl yerim.
https://gofile.io/d/lrITJ8NASIL INDIRIYIZ