Ucuza Win11 Key Satın Alımı

hard polo

80+
Reaksiyon skoru
11
arkadaşlar selamın aleyküm bende windowsu etkinleştir yazısı çıktı artık key almam gerekiyor bana güvenilir iyi biyer önerir misiniz

arkadaşlar selamın aleyküm bende windowsu etkinleştir yazısı çıktı artık key almam gerekiyor bana güvenilir iyi biyer önerir misiniz
Sağlam Lisans ı öneririm.
2024 Nisan da aldığım Windows 10 Pro OEM keyi şu an Windows 11 Pro da kullanıyorum.

Kanka ben Trendyoldan veya hepsiburadadan almıştım yıllardır bir sıkıntı yaşamadım şu an da 50 60 lira bir şey sanırım fiyatı onlardan sana uygun olanı al geç.

oem zaten mak key değil mi ? , retail de sadece micrasoft satıyor ben workstations aldım 2 yıl önce yaz indiriminde 7 bin tl ye almıştım
Oem: anakartta yazılıyor.
Retail: hesaba yazılıyor.
Mak: multi aktivasyon key, sirketler için 3k/5k pc etkinleştirme için vs.

Oem/retail de key ve hesap girmezsen de oto etkinleştirir.
Mak ta sınır vardır, ileride format sonrası erkinlestirme yapmaya çalıssanda “etkinleştirme sınırı aşıldı” hatası alırsın, her sefer manuel etkinleştirirsin.

workstations a fazla vermişsin, free olarakta bulunabiniyor.

Son düzenleme:
Bazen keyler retail çıkıyor ya. Geçen win 11 pro key aldım, hesaba bağlandı. Bilgi kodlarını cmd fln girince de retail yazıyor. Süre Sınırsız/kalıcı fln. Bir diğer keyi kontrol etmedim. Eskiden ilk PC toplamada windows 10 home'a bin lira fln vermişiriz herhalde 2018 yılı fln. Şimdi win 11 9-10 görünce şaşırıyorum. Mediamarkt a fln gidince 3k 5k olsa alırım. Ne kazandırır diye sorarsanız... Hiç bir şey😂 Ancak aklım rahat olur. Ömür boyu oluyorlar, 12-13 15 de gelse sanırım o sürümü alabileceğim. Tabi MS döneklik yapmazsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,162
Üyeler
197,387
Son üye
Hamza00.
Geri