Cihazlar güzel, bilindik marka takıntımız var biraz Asus iyi duruyor onu tercih edebiliriz teşekkürler.75'e çıkarsa.
Çıkmazsa.![]()
Thunderobot RS16 RTX 5070 16 inç 2K Gaming Laptop
Thunderobot RS16, üstün performansı ve şık tasarımı bir araya getiren yeni nesil oyuncu laptopu ile sınırları ortadan kaldırıyor.www.gaming.gen.tr
Thunderobotun performansi cok daha iyi Asus'a oranla. Hem ekran hem GPU hem CPU hemde sogutma olarak. Hata yapmis olursunuz Asusu tercih ederek. Ayrica oyun hediyeside mevcut.Cihazlar güzel, bilindik marka takıntımız var biraz Asus iyi duruyor onu tercih edebiliriz teşekkürler.
Kararı ben değil mühendis arkadaş veriyor maalesef bütçe de 75 çıkmaz muhtemelen.Thunderobotun performansi cok daha iyi Asus'a oranla. Hem ekran hem GPU hem CPU hemde sogutma olarak. Hata yapmis olursunuz Asusu tercih ederek. Ayrica oyun hediyeside mevcut.
Teknosanin pazar yerinden sahsen alisveris yapmazdim. Turkcell veya MediaMarkt icinde ayni.Kararı ben değil mühendis arkadaş veriyor maalesef bütçe de 75 çıkmaz muhtemelen.
GPN Teknoloji güvenilir midir?
Gecen bir tane thubderobot ya da gameraider laptop incelemesine denk geldim oyunda islemci 95+ civarlara cikiyordu onu merak ediyorumTeknosanin pazar yerinden sahsen alisveris yapmazdim. Turkcell veya MediaMarkt icinde ayni.
Hepsiburada gibi bir yerden almak daha mantikli eger illa asus alinacaksa.
Muhendislik icin digeri kesinlikle daha iyi olacaktir.
Thunderobot arızalanırsa direkt gaming.gen ile muhattap olacaksınız. Markanın servisi yok. Onu da düşünmek gerek.75'e çıkarsa.
Çıkmazsa.![]()
Thunderobot RS16 RTX 5070 16 inç 2K Gaming Laptop
Thunderobot RS16, üstün performansı ve şık tasarımı bir araya getiren yeni nesil oyuncu laptopu ile sınırları ortadan kaldırıyor.www.gaming.gen.tr
Çok mühim detay, özellikleri iyi elbette fakat ileride servis problemi yaşarsak tadımız kaçar paramızla rezil oluruz.Thunderobot arızalanırsa direkt gaming.gen ile muhattap olacaksınız. Markanın servisi yok. Onu da düşünmek gerek.
Sence ne almalı NedoxGecen bir tane thubderobot ya da gameraider laptop incelemesine denk geldim oyunda islemci 95+ civarlara cikiyordu onu merak ediyorum
Gecen bir tane thubderobot ya da gameraider laptop incelemesine denk geldim oyunda islemci 95+ civarlara cikiyordu onu merak ediyorum
Monster konusunda hangi kasa tam bilimiyorum.![]()
MONSTER Tulpar T6 V3.4.4 Intel Core i7 13700HX 16 GB RAM 1 TB SSD 8 GB RTX 5070 FreeDOS 16
Tulpar T6 V3.4.4 Intel Core i7 13700HX 16 GB RAM 1 TB SSD 8 GB RTX 5070 FreeDOS 16ty.gl
![]()
CASPER Excalibur G915 i7-13620H 32GB 1TB 8GB RTX5070 165Hz 16
Excalibur G915 i7-13620H 32GB 1TB 8GB RTX5070 165Hz 16ty.gl
Niye asla?Watt onemli, 45w 80 derece ile 100w 95 derece cok farkli. Ben 95 dereceyi tercih ederim sahsen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Monster konusunda hangi kasa tam bilimiyorum.
Ama casper asla.