Max 70k Bütçeyle Laptop Önerisi

kad1RRR

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,086
1 tb ssd 32 ram olması iyi olur.
Parça eklemeden uzun yıllar kullanılacak, bilgili arkadaşlardan önerileri bekliyorum.

75'e çıkarsa.
Çıkmazsa.
Cihazlar güzel, bilindik marka takıntımız var biraz Asus iyi duruyor onu tercih edebiliriz teşekkürler.

Cihazlar güzel, bilindik marka takıntımız var biraz Asus iyi duruyor onu tercih edebiliriz teşekkürler.
Thunderobotun performansi cok daha iyi Asus'a oranla. Hem ekran hem GPU hem CPU hemde sogutma olarak. Hata yapmis olursunuz Asusu tercih ederek. Ayrica oyun hediyeside mevcut.

Thunderobotun performansi cok daha iyi Asus'a oranla. Hem ekran hem GPU hem CPU hemde sogutma olarak. Hata yapmis olursunuz Asusu tercih ederek. Ayrica oyun hediyeside mevcut.
Kararı ben değil mühendis arkadaş veriyor maalesef bütçe de 75 çıkmaz muhtemelen.
GPN Teknoloji güvenilir midir?

Kararı ben değil mühendis arkadaş veriyor maalesef bütçe de 75 çıkmaz muhtemelen.
GPN Teknoloji güvenilir midir?
Teknosanin pazar yerinden sahsen alisveris yapmazdim. Turkcell veya MediaMarkt icinde ayni.

Hepsiburada gibi bir yerden almak daha mantikli eger illa asus alinacaksa.

Muhendislik icin digeri kesinlikle daha iyi olacaktir.

Teknosanin pazar yerinden sahsen alisveris yapmazdim. Turkcell veya MediaMarkt icinde ayni.

Hepsiburada gibi bir yerden almak daha mantikli eger illa asus alinacaksa.

Muhendislik icin digeri kesinlikle daha iyi olacaktir.
Gecen bir tane thubderobot ya da gameraider laptop incelemesine denk geldim oyunda islemci 95+ civarlara cikiyordu onu merak ediyorum

75'e çıkarsa.
Çıkmazsa.
Thunderobot arızalanırsa direkt gaming.gen ile muhattap olacaksınız. Markanın servisi yok. Onu da düşünmek gerek.

Thunderobot arızalanırsa direkt gaming.gen ile muhattap olacaksınız. Markanın servisi yok. Onu da düşünmek gerek.
Çok mühim detay, özellikleri iyi elbette fakat ileride servis problemi yaşarsak tadımız kaçar paramızla rezil oluruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gecen bir tane thubderobot ya da gameraider laptop incelemesine denk geldim oyunda islemci 95+ civarlara cikiyordu onu merak ediyorum
Sence ne almalı Nedox

Watt onemli, 45w 80 derece ile 100w 95 derece cok farkli. Ben 95 dereceyi tercih ederim sahsen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Monster konusunda hangi kasa tam bilimiyorum.

Ama casper asla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,585
Üyeler
197,238
Son üye
Aufklaerung
Geri