Akabinde
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 393
yes jetonlar 50 tlköpük su mu nyapıyosunuz hocam
yes jetonlar 50 tlköpük su mu nyapıyosunuz hocam
Bizim ev müstakil şampuan olarak ne önerirsiniz ben full evin önünde yıkıyorum her hafta sonu Trendyoldan rastgele bir marka almıştım ama o bitti şimdi hangi marka iyidir bir de ph0 mı almam gerekli ?her yere farklı farklı bez mi kullanıyosunuz 2-3 bez ile her yerini mi siliyorsunuz ?
hangi markaları kullanıyosunuz veya önem veriyo musunuz yoksa işini görsün yeter mi?
Bende üstten başlıyorum tavan, tavanda da cam var gerçi benim, sonra bagaj kaput yancamlar kapı yapıyorum en son tamponlara geçiyorum, kurulama bitince normal bir bez ile marşbiyelleri alıyorum altına kadar. kaporta bitiyor zaten. Sonra nemli bir bez ile lastiklerin üzerinden geçip parlatıcısını sürüp içeri geçiyorum. Tamponlara ama en son kurulama yapıyorum ben
Hocam bu demir tozunu ne sıklıkla ve nasıl kullanıyoruz?Bez olarak Spark 50x75, 2 arabam var ikisinide hiç zorlanmadan kuruluyor inanılmaz memnunum.
Lastik parlatıcı Tito Car Vip TT23, en az 2 hafta lastiği temiz tutuyor.
Demir tozu EE Custom Car Iron Out
İç temizlik için Würth Araç içi temizlik spreyi
İç direksiyon veya deri temizliği için MF Superclean Scrup pad
Daha 5 adet bez ve bir sürü temizlik ürünüm var ama en çok kullandığım bunlar.
edit: Basınçlı makinem var Newmix Cilalı Snow Foam şampuan kullanıyorum köpüğü falan inanılmaz iyi.
Çok fazla fren kullanmadığım için genel olarak 2-3 yıkamada bir kullanıyorum. Komple janta sıktıktan sonra 4-5 dakika bekleyip üzerine normal basınçlı makineyle köpük sıkıyorum. Fırça veya sünger yardımıyla temizliyorum, kokusu biraz ağırdır çok solumak şahsen çok sağlıklı olmaz.Hocam bu demir tozunu ne sıklıkla ve nasıl kullanıyoruz?
Aynı şekilde iç temizlik için dediğiniz würth ve MF Superclean Scrup pad i de nasıl kullanıyoruz? Würth ü sıkıp o padle mi temizliyorsunuz?
20 yıldır hep aynı yere iç dış yıkatıyorum 200 TL şuanda markaları bilmiyorumher yere farklı farklı bez mi kullanıyosunuz 2-3 bez ile her yerini mi siliyorsunuz ?
hangi markaları kullanıyosunuz veya önem veriyo musunuz yoksa işini görsün yeter mi?
cam tavan araba bence en az 3 havluBende üstten başlıyorum tavan, tavanda da cam var gerçi benim, sonra bagaj kaput yancamlar kapı yapıyorum en son tamponlara geçiyorum, kurulama bitince normal bir bez ile marşbiyelleri alıyorum altına kadar. kaporta bitiyor zaten. Sonra nemli bir bez ile lastiklerin üzerinden geçip parlatıcısını sürüp içeri geçiyorum. Tamponlara ama en son kurulama yapıyorum ben
su köpük su yapın bari hocam bide 100tl ye bi havlu alında yalancıktanda kurulayın be hocamyes jetonlar 50 tl
basnçlı makineye kadar soru yoktu sonra basınçlı makinadan sonra kıskandımBez olarak Spark 50x75, 2 arabam var ikisinide hiç zorlanmadan kuruluyor inanılmaz memnunum.
Lastik parlatıcı Tito Car Vip TT23, en az 2 hafta lastiği temiz tutuyor.
Demir tozu EE Custom Car Iron Out
İç temizlik için Würth Araç içi temizlik spreyi
İç direksiyon veya deri temizliği için MF Superclean Scrup pad
Daha 5 adet bez ve bir sürü temizlik ürünüm var ama en çok kullandığım bunlar.
edit: Basınçlı makinem var Newmix Cilalı Snow Foam şampuan kullanıyorum köpüğü falan inanılmaz iyi.
smx biraz pahalı ama kaliteliBizim ev müstakil şampuan olarak ne önerirsiniz ben full evin önünde yıkıyorum her hafta sonu Trendyoldan rastgele bir marka almıştım ama o bitti şimdi hangi marka iyidir bir de ph0 mı almam gerekli ?
vallaha hocam kendi yıkamanın zevkini özlemnişsinizdir diye düşünüyorum ama 200tl ye yıkayan bi yer bulursam bende onlara yıkatırım20 yıldır hep aynı yere iç dış yıkatıyorum 200 TL şuanda markaları bilmiyorum
hocam kampanya tutturunca fiyatlar makul ben sipariş verip gidip elden alıyorum içeriğide değiştiriyorum ihtiyacıma göre Aydında zaten ana depogereksiz pahalı hissi veriyo ama gerçekten sağlam ürün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
köpük su mu nyapıyosunuz hocam
ben her yıkamada demir tozu jantve balataya kullanıyorum ama demir tozunu tazikli su ile yıkadıktan sonra köpürtüyorum benÇok fazla fren kullanmadığım için genel olarak 2-3 yıkamada bir kullanıyorum. Komple janta sıktıktan sonra 4-5 dakika bekleyip üzerine normal basınçlı makineyle köpük sıkıyorum. Fırça veya sünger yardımıyla temizliyorum, kokusu biraz ağırdır çok solumak şahsen çok sağlıklı olmaz.
Aynen dediğiniz gibi Würthü sıkıyorum sonrasında Scrup Pad ile çitileyerek ama fazla bastırmadan deriye zarar vermeden temizliyorum. İlk kullandığımda direksiyonun tüm parlaklığını almıştı ve çok temiz hissettirmişti. Ama önerim deri bakım ve onarım sıvılarıyla kullanılması daha sağlıklı, fazla ve sert kullanımda deriye zarar verebilir.
evet ankaradada dükkanları falan var ama jetonla petrol ofislerinde yıkadığım için daha tam anlamıyla denemek nasip olmadı bir gün basınçlı makina alırsam kullanırımhocam kampanya tutturunca fiyatlar makul ben sipariş verip gidip elden alıyorum içeriğide değiştiriyorum ihtiyacıma göre Aydında zaten ana depo
köpük pompası hediye ediyordu geçen kovada yıkama olarak basınçlı alacaksan hais ve karcherlere bak boschlardan daha kaliteliben her yıkamada demir tozu jantve balataya kullanıyorum ama demir tozunu tazikli su ile yıkadıktan sonra köpürtüyorum ben
arabanın göğüsünede 3 tane farklı bakım spreyi sıkıp siliyorum
evet ankaradada dükkanları falan var ama jetonla petrol ofislerinde yıkadığım için daha tam anlamıyla denemek nasip olmadı bir gün basınçlı makina alırsam kullanırım
Ulan kendine bakmazsın bu kadar bi güneş kremi sürmezsinarabanın göğüsünede 3 tane farklı bakım spreyi sıkıp siliyorum
hiç sevmem araç yıkamayıcam tavan araba bence en az 3 havlu
su köpük su yapın bari hocam bide 100tl ye bi havlu alında yalancıktanda kurulayın be hocam
basnçlı makineye kadar soru yoktu sonra basınçlı makinadan sonra kıskandım
smx biraz pahalı ama kaliteli
vallaha hocam kendi yıkamanın zevkini özlemnişsinizdir diye düşünüyorum ama 200tl ye yıkayan bi yer bulursam bende onlara yıkatırım
Nerede yaşıyorsunuz hocam 200 liraya bedavaymış valla deli kuyruk vardır o yıkamacıda20 yıldır hep aynı yere iç dış yıkatıyorum 200 TL şuanda markaları bilmiyorum