Araba Yıkarken Hangi Malzemeleri ve Markaları Kullanıyorsunuz

cah7446

80+
Reaksiyon skoru
99
her yere farklı farklı bez mi kullanıyosunuz 2-3 bez ile her yerini mi siliyorsunuz ?

hangi markaları kullanıyosunuz veya önem veriyo musunuz yoksa işini görsün yeter mi?

Bende tek bez var tüm arabayı dönüyom. Her araba yıkadıktan sonra makinede bezi de yıkıyorum ama. Önce camlardan başlıyorum sonra kaporta. slopes raptor var bende 60x70 herhalde yetiyo yanına bi araba olsa onu da kurular baya iyi.

her yere farklı farklı bez mi kullanıyosunuz 2-3 bez ile her yerini mi siliyorsunuz ?

hangi markaları kullanıyosunuz veya önem veriyo musunuz yoksa işini görsün yeter mi?
Sağlam havlular tekte rahat dönüyor bende var 800 küsüre almıştım 2 tane B hatchback aracı alıyor tekte
Aslında şampuanı da kendin alacan sadece suya para vereceksin en uygunu öyle. Jeton 100 lira olmuş su-köpük-su yapıyorsun 300 lira gidiyor ulan oto yıkama zaten 360 bizim burda 😂

Bende tek bez var tüm arabayı dönüyom. Her araba yıkadıktan sonra makinede bezi de yıkıyorum ama. Önce camlardan başlıyorum sonra kaporta. slopes raptor var bende 60x70 herhalde yetiyo yanına bi araba olsa onu da kurular baya iyi.
hocam doğrudur ama cama sürdüğüm bezi arabanın içine sürmeyi istemiyorum içine sürdüğümle kapı altlarını jantı silmek istemiyorum 10 tane bez var hepsi farklı yerin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sağlam havlular tekte rahat dönüyor bende var 800 küsüre almıştım 2 tane B hatchback aracı alıyor tekte
Aslında şampuanı da kendin alacan sadece suya para vereceksin en uygunu öyle. Jeton 100 lira olmuş su-köpük-su yapıyorsun 300 lira gidiyor ulan oto yıkama zaten 360 bizim burda 😂
bendede 50x70 1000gsm kocaman bez var 2 araba çok rahat çıkarır ama sadece arabanın dışını jant cam hariç kurulamaya kullanıyorum

Araba dışı için ayrı havlu var parlatanadamlardan almıştım 1300gsm falan rahat 2 araba kurular, önce kaporta cam en son tamponları alıyorum onla

İçerisi için mikrofiber bez olsa 2 tane yeter

lastik içinde sünger,

Marka çok var bütçe önemli şampuan ve araç içi ürünler pahalı benim

araçta seramik var ise ona göre şampuan almanız lazım ph0 falan

Köye gidince gördüğümüz ilk hortumlu çeşmede beleşe yıkıyoz

Bulut SMX kitini kullanıyorum sahibi Salman beyi tanıyorum iyi birisi ürünleri kaliteli ama demir tozu kullanılmaz çok kötü diğerleri iyi

Araba dışı için ayrı havlu var parlatanadamlardan almıştım 1300gsm falan rahat 2 araba kurular, önce kaporta cam en son tamponları alıyorum onla

İçerisi için mikrofiber bez olsa 2 tane yeter

lastik içinde sünger,

Marka çok var bütçe önemli şampuan ve araç içi ürünler pahalı benim

araçta seramik var ise ona göre şampuan almanız lazım ph0 falan
şampuanım yok benim jetonla yıkıyorum ama şampuan hariç bütün bakım ürünleri bütün kimyasallar vara

smartbee kullanıyorum bütün bezler ondan
50x70 kaporta için 1000gsm
40x40 camlar için 400gsm
40x40 arabanın iç parlatıcısı 300gsm
40x40 arabanın içini silmek için 500gsm
30x30 cam sil sonrası 250 gsm
30x40 jant için bu kaç gsm bilmiyom
ve bir sürü detay fırçası falanı filanı

Köye gidince gördüğümüz ilk hortumlu çeşmede beleşe yıkıyoz
küçükken babamda öyle yapardı yıkadık sanardım şimdi kendim yıkayınca anliyorum araba yıkadığımı önceden yıkanmiyomuş bence sizde bi kere 2 saatinizi verip özenle temizleseniz daha iyi anlarsınız

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bızım burda jeton 50 tl. 100 lıraya gıcır gıcır oluyor araba. :D Kurulama işi de güneşte 5 dk park edınce halloluyor :D

şampuanım yok benim jetonla yıkıyorum ama şampuan hariç bütün bakım ürünleri bütün kimyasallar vara

smartbee kullanıyorum bütün bezler ondan
50x70 kaporta için 1000gsm
40x40 camlar için 400gsm
40x40 arabanın iç parlatıcısı 300gsm
40x40 arabanın içini silmek için 500gsm
30x30 cam sil sonrası 250 gsm
30x40 jant için bu kaç gsm bilmiyom
ve bir sürü detay fırçası falanı filanı

küçükken babamda öyle yapardı yıkadık sanardım şimdi kendim yıkayınca anliyorum araba yıkadığımı önceden yıkanmiyomuş bence sizde bi kere 2 saatinizi verip özenle temizleseniz daha iyi anlarsınız
Dalgasına yazdım zaten özenli yıkatıyoz da yine hortumla öylesine su tutmak güzel

Bulut SMX kitini kullanıyorum sahibi Salman beyi tanıyorum iyi birisi ürünleri kaliteli ama demir tozu kullanılmaz çok kötü diğerleri iyi
gereksiz pahalı hissi veriyo ama gerçekten sağlam ürün

Bızım burda jeton 50 tl. 100 lıraya gıcır gıcır oluyor araba. :D Kurulama işi de güneşte 5 dk park edınce halloluyor :D
köpük su mu nyapıyosunuz hocam

O fark eder mi ya üstten başlayarak gidiyorum ben öyle en son tampon kalıyor da tek havluyla alıyom komple

bu ne ara plat oldu lan dedim pp yi görünce xd
Bende üstten başlıyorum tavan, tavanda da cam var gerçi benim, sonra bagaj kaput yancamlar kapı yapıyorum en son tamponlara geçiyorum, kurulama bitince normal bir bez ile marşbiyelleri alıyorum altına kadar. kaporta bitiyor zaten. Sonra nemli bir bez ile lastiklerin üzerinden geçip parlatıcısını sürüp içeri geçiyorum. Tamponlara ama en son kurulama yapıyorum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,183
Üyeler
197,633
Son üye
ogünatiye
Geri