❌İndirim Bitti! 🔥🔥Philips Mg3730/15 8'i 1 Arada Erkek Bakım Kiti 😱 997 TL ₺ 🔥

Alacak arkadaşlara söylüyorum bataryası eğer unutup fazla şarjda tutarsanız veya tamamen bitirip doldurarak kullanmazsanız çok çabuk ölüyor ömrü %30 falan düşüyor o konuda kesimi güzel ama oneblade daha iyi
hocam 16 saat şarja 60 dk kullanım yazıyor eğer ömrü böyle baya düşecekse full şarjda durur bu

hocam 16 saat şarja 60 dk kullanım yazıyor eğer ömrü böyle baya düşecekse full şarjda durur bu
dediğim gibi hocam bu bütçede alınacak ürün değil bana kalırsa cashback veya kupon olmadıkça oneblade belkide firmanın en iyi ürünü olabilir o konuda

dediğim gibi hocam bu bütçede alınacak ürün değil bana kalırsa cashback veya kupon olmadıkça oneblade belkide firmanın en iyi ürünü olabilir o konuda
oneblade basligini kac ayda degistirmek lazim hocam 10 aydir kullaniyorum degistirmem gerektigini hissettiriyo

alamayan arkadaşlar üzülmesin bana göre boş bir ürün beğenmedim.Bazen en basit yerleri keserken bile kanatıyor ayrıca şarjının ne ara bittiğini anlamıyorsunuz.Batarya fena kötü

alamayan arkadaşlar üzülmesin bana göre boş bir ürün beğenmedim.Bazen en basit yerleri keserken bile kanatıyor ayrıca şarjının ne ara bittiğini anlamıyorsunuz.Batarya fena kötü
Alalı 1 yıl olacak hiç öyle bir sorun olmadı tek sorunu şarj olması çok uzun sürüyor. Onun dışında içine uzun kullanımda kil kacabiliyor 1 2 ayda bir içini ıslak mendille temizleyip yağlayın yağlamak çok fark ediyor. Ayrıca sıfır almasını beklemeyin dibine kadar alıyor ama sinek kaydı için başka modeller var zaten

Son düzenleme:
bende varda bu kronik sorunlu açma kapama tuşu şarjı yokken kendini kilitliyor sonra ne kadar şarj etsenizde ittirerek açamıyorsunuz en son tornavida yardımıyla açtım , sana gelen bozuktur diyeceksiniz vatandan sıfırını aldım ondada aynı sorun oldu şarjını tam bitirmeyin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alalı 1 yıl olacak hiç öyle bir sorun olmadı tek sorunu şarj olması çok uzun sürüyor. Onun dışında içine uzun kullanımda kil kacabiliyor 1 2 ayda bir içini ıslak mendille temizleyip yağlayın yağlamak çok fark ediyor. Ayrıca sıfır almasını beklemeyin dibine kadar alıyor ama sinek kaydı için başka modeller var zaten
şarjı 1 kere tam bitirdim açma kapama tuşu bozuldu kral , şarj olma süresi uzun ama bin tl ye muadili yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam tüm vücut için öneri var mı bu tarz olanlar genelde saça sakala iyi oluyor jilet tarzı makina laızm
ben tüm vücudu bu modelle alıyorum özel yer hariç koltuk altından tut bacak kıllarına kadar alıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,717
Üyeler
197,541
Son üye
liIjho
Geri