Colorful Igame Ultra RTX 4070 Tı Super Nasıldır ?

Reaksiyon skoru
121
2. El Colorful iGame Ultra 4070 TI SUPER adlım ekime kadar garantisi devam etmekte çok az kullanılmış bir kart aldım sizce iyi midir hiç açılmadı(termal bakım yapılmadı) fiyatı 29k. Bunu alırken Palit Gamerock 4070 ti süper Omniblack den vaz geçtim.
FURMAK testinde
1 Saat 24dk 51 saniye
GPU Tempature: 62°C
GPU Hotspot: 75°C
VRAM Tempature: 56°C
FAN:1710RPM %30

bu markanın kartları soğutma konusunda baya iyidir, battle serisi özellikle.

bu markanın kartları soğutma konusunda baya iyidir, battle serisi özellikle.
bu battle serisininde üstünde bir kart colorful markasını gerçekten severim aynı ekran kartını farklı marka model ile(tüm markalar ve modeller vardı) test ettiklerinde(yabancı kanalda izlemiştim) asus rog ile kapışıyordu. Sence iyi fiyata oldu mu

Son düzenleme:
Değerler iyi. O fiyatlarda 5070 bulunabiliyor bazen onu da bekleyebilirdiniz 0 kart sonuçta.

2. El Colorful iGame Ultra 4070 TI SUPER adlım ekime kadar garantisi devam etmekte çok az kullanılmış bir kart aldım sizce iyi midir hiç açılmadı(termal bakım yapılmadı) fiyatı 29k. Bunu alırken Palit Gamerock 4070 ti süper Omniblack den vaz geçtim.
FURMAK testinde
1 Saat 24dk 51 saniye
Hocam...
iGame Kudan modeli'nin bir altı diye biliyorum Ultrayı..
Ztrio değilde Xtrio gibi düşün.
Baya iyi kart..

Değerler iyi. O fiyatlarda 5070 bulunabiliyor bazen onu da bekleyebilirdiniz 0 kart sonuçta.
12gb vram bana yeterli değil ki zaten 5070 den iyi bir kart hocam ben hem edit hemde yapay zeka modeli için kullanacağım için cuda core ve vram lazım bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam...
iGame Kudan modeli'nin bir altı diye biliyorum Ultrayı..
Ztrio değilde Xtrio gibi düşün.
Baya iyi kart..
Şu şekilde hocam araştırmalarıma göre Kudan serisi 4000 modeli için yok en azından 4070ti super için yoktu büyük ihtimal xx90 serilerinde var. Tahminimce asus astral seviyesi gibi

Son düzenleme:
12gb vram bana yeterli değil ki zaten 5070 den iyi bir kart hocam ben hem edit hemde yapay zeka modeli için kullanacağım için cuda core ve vram lazım bana

Şu şekilde hocam araştırmalarıma göre Kudan serisi 4000 modeli için yok en azından 4070ti super için yoktu büyük ihtimal xx90 serilerinde var.
o kadar detaylı bilmiyorum. segment olarak asus rog ne ise iGame kudan o.
ultra da bir tık aşağısı..

o kadar detaylı bilmiyorum. segment olarak asus rog ne ise iGame kudan o.
ultra da bir tık aşağısı..
Cidden şu forum da sohbet etmeyi özlemişim hele ki seviyeli insanlar olunca tadından yenmiyor yaa. Astral serisi Kudan rog serisi ultra ile dir bence tartışalım bunu :D

Şu şekilde hocam araştırmalarıma göre Kudan serisi 4000 modeli için yok en azından 4070ti super için yoktu büyük ihtimal xx90 serilerinde var. Tahminimce asus astral seviyesi gibi
O zaman doğru karar vermişsiniz. Genelde oyun vs icin alıyor forumdaki kişiler öyle sandım. Hayırlı olsun.

Yeni kartlar 3000 serisi gibi değil hepsi serin çalışıyor.

Cidden şu forum da sohbet etmeyi özlemişim hele ki seviyeli insanlar olunca tadından yenmiyor yaa. Astral serisi Kudan rog serisi ultra ile dir bence tartışalım bunu :D
dediğim gibi pek ilgi alakam yok şuan piyasa ile ama astral dünkü çocuk bile değil. o nedenle bir kıyaslamaya sokmuyorum astral ve vanguard gibi serileri. Kudan zaten eskiden beri var. kıyas olması bakımından en tepede Kudan'ın olduğunu belirtmek için öyle dedim. yoksa ultra mı rog mu iyi inan bilmiyorum..

O zaman doğru karar vermişsiniz. Genelde oyun vs icin alıyor forumdaki kişiler öyle sandım. Hayırlı olsun.

Yeni kartlar 3000 serisi gibi değil hepsi serin çalışıyor.
arada kaçamaklık yapacağız yaş 26 olabilir yaşlanmış olabiliriz ama ruhumuz genç ruhumuz :D

FURMAK testinde
1 Saat 24dk 51 saniye

1 saat 24 dakika 51 saniye furmark testi yapanın aklını seveyim.

Değerleri gayet güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,370
Üyeler
197,439
Son üye
seniho
Geri