5070 Sistem 80k 6 Taksit

App link yerine site linki atar mısınız?

Bence İncehesap veya itopyaya bak ve ekran kartı ne için kullanılacaktı oyun içinse rx9070xt oem paket almanı öneririm 80k ya amd r7 7800x3d 32gb ddr5 ramlı oem paketler var
Önceliğim minimum 6 Taksit olması oyun için kullanacağım ama rtx'in mfg ve rt gibi özellikleri daha iyi geliyor bana

taksit olayını bilemem
peşin fiyat üzerinden değerlendirirsek almam

aynı fiyattan daha ucuza 7800X3D Lİ 9070XT Lİ SİSTEM TOPLAMA İMKANI VAR AMA
malesef 6 taksit olamayabiliyor işte

lakin
5070vs 9070xt fiyat farkı
5700x3d vs 7800x3d fiyat farklarını eklediğimizde
aradaki fark da zaten peşin fiyatına taksitli satılan ürünün farkını çıkarmış oluyor

yani demek istediğim
o ürün aslında peşin fiyatına 6 taksit değil
biraz farkı eklenmiş eklendiği hissettirilmemeye çalışılmış peşin fiyatına 6 taksit ürün gibi duruyor

Önceliğim minimum 6 Taksit olması oyun için kullanacağım ama rtx'in mfg ve rt gibi özellikleri daha iyi geliyor bana

Şuan gözüme bu çarptı tabii ki daha iyi sistemler var sadece örnek olarak gösterdim senin bi bak istersen kartına uygun taksit seçeneği varmı ama acalen yoksa güzel fırsatlar kovalamanı öneririm

taksit olayını bilemem
peşin fiyat üzerinden değerlendirirsek almam

aynı fiyattan daha ucuza 7800X3D Lİ 9070XT Lİ SİSTEM TOPLAMA İMKANI VAR AMA
malesef 6 taksit olamayabiliyor işte

lakin
5070vs 9070xt fiyat farkı
5700x3d vs 7800x3d fiyat farklarını eklediğimizde
aradaki fark da zaten peşin fiyatına taksitli satılan ürünün farkını çıkarmış oluyor

yani demek istediğim
o ürün aslında peşin fiyatına 6 taksit değil
biraz farkı eklenmiş eklendiği hissettirilmemeye çalışılmış peşin fiyatına 6 taksit ürün gibi duruyor
Haklısın ama işte taksit olayı var, varsa taksitli alabileceğim önerin değerlendiririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan gözüme bu çarptı tabii ki daha iyi sistemler var sadece örnek olarak gösterdim senin bi bak istersen kartına uygun taksit seçeneği varmı ama acalen yoksa güzel fırsatlar kovalamanı öneririm
Bu sistem 6 Taksit 75k ya geliyor bana 5k fiyat farkını da 7500x3d ve akvaryum kasa farkına sayabiliriz galiba

Geri