Denemelerde yapmadığın şeyleri gerçek sınavda yapma, denemelerde de gerçek sınavda yapamayacağın şeyleri yapma. Acil durumlar olur o ayrı ama kendini hazır etmen lazım 3 saat aralıksız sınava odaklanmaya.arkadaşlar malum sınav geliyor, sene boyunca denemelerde sürekli en az 1 2 kere tuvalete gittim, sınav günü aynı şekil tuvaletim gelirse odaklanamamaktan korkuyorum, yetişkin veya hasta bezi artık neyse ondan takmayı düşünüyorum, aranızda bu şekilde bez ile sınava girip beze işeyen var mı şimdi de ulan acaba beze işedim ya sızarsa ya kokarsa stresi bastı
sınav bitti ikisinde de taktım belli falan olmuyor ayrıca dalga geçecek biri varsa da kendi aptallığından ben 1 senelik emeğimin hiçten bir sebepten boşa gitmemesi için kendimi garantiye aldım kararımdan da memnunum zaten onun psikolojik rahatlamasıyla tuvaletim falan da gelmediBelli olur ve alay konusu olursun.
şimdi gördüm de mesajını baya komiksin king nesile nasıl bağladın nasıl bir çıkarım yeteneğiŞu yaşa gelip de kendini tanımıyorsan yazık.
Abi yazık günah, bu nasıl bir nesildir ya...
- Hasta bezleri ses çıkartır.
- Hasta bezleri kendini belli eder.
- Olduda çişin geldi ve işedin, Gerçekten o zaman rahat hissedebilecek misin? Olası koku (Evet kokuyu dışarı salıyor) ve o histen rahatsız olmayacak mısın?
giydim kanka boxerdan bi farkı yok rahatsız falan etmedi zaten onu giymenin rahatlığıyla tuvalet stresim olmadı hiç tuvaletim falan da gelmedigiydin mi kanka sınavda bez merak ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
he giymişsin neyse geçmiş olsun aslhjfdsa
teşekkür ederim bu aradagiydin mi kanka sınavda bez merak ettim
he giymişsin neyse geçmiş olsun aslhjfdsa
sınav bitti ikisinde de taktım belli falan olmuyor ayrıca dalga geçecek biri varsa da kendi aptallığından ben 1 senelik emeğimin hiçten bir sebepten boşa gitmemesi için kendimi garantiye aldım kararımdan da memnunum zaten onun psikolojik rahatlamasıyla tuvaletim falan da gelmedi
şimdi gördüm de mesajını baya komiksin king nesile nasıl bağladın nasıl bir çıkarım yeteneği
ne alakası var olm uluslararası probblemleHer bir .oku uluslararası problem haline getiriyorsunuz. Oradan bağladım king.