Valorant İyiliği Paylaş 2026 Alınır mı?

Erolcn

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar, hesapta 9K VP mevcut. İyiliği Paylaş setini almak mı mantıklı, yoksa Gece Pazarı'ndan farklı skinler toplamak mı?

Açıkçası ben setin 6975 VP civarında olacağını düşünüyordum. Asil ve Yağmacı gibi eski setler olmasına rağmen böyle bir setin 8465 VP olması beni biraz düşündürdü.

Sizce almak mantıklı mı?

Ekler

• görsel_2026-06-10_212055895.webp
    görsel_2026-06-10_212055895.webp
    146.1 KB · Hit: 77
Eğer fonda ihtiyaç sahiplerine gidiyorsa gerekirse 100vp skinler 1000vp ye satsınlar paket güzel ama eğer gerçekten fon ihtiyaç sahiplerine gidiyorsa.

Arkadaşlar, hesapta 9K VP mevcut. İyiliği Paylaş setini almak mı mantıklı, yoksa Gece Pazarı'ndan farklı skinler toplamak mı?

Açıkçası ben setin 6975 VP civarında olacağını düşünüyordum. Asil ve Yağmacı gibi eski setler olmasına rağmen böyle bir setin 8465 VP olması beni biraz düşündürdü.

Sizce almak mantıklı mı?
reisim bence sheriff ve bıçak çok iyi laf söylenmez zaten sheriffin aynısından bende var. Asil Vandal da gayet güzel fakat benim o pakette tek beğenmediğim phantom.

reisim bence sheriff ve bıçak çok iyi laf söylenmez zaten sheriffin aynısından bende var. Asil Vandal da gayet güzel fakat benim o pakette tek beğenmediğim phantom.
hocam o bıçak skini sence alınır mı. bir kaç videosunu izledim tutuş hissi animasyon fena değil gibi

Sizce almak mantıklı mı?
KURBANINI PAYLAŞ KARDEŞİNLE YAKINLAŞ . op vandal phantom benim en sevdiğim skinlerden gelmiş sherif çicekli böcekli pek bana gelmiyor bıçağıda cok garip gurabağa . beğendiysen alabilirsin tabi 8400vp ucuz bu pakete tek tek alsan 11k tutar

amerikan şirketlerine pek güvenmiyorum saçma sapan geyleri destekleyen örgütlere destek oluyorlar

KURBANINI PAYLAŞ KARDEŞİNLE YAKINLAŞ . op vandal phantom benim en sevdiğim skinlerden gelmiş sherif çicekli böcekli pek bana gelmiyor bıçağıda cok garip gurabağa . beğendiysen alabilirsin tabi 8400vp ucuz bu pakete tek tek alsan 11k tutar
ben buna 8465vp vermek yerine ilerleyen zamanda gelecek güzel bir set alırım daha mantıklı geldi açıkçası. gece pazarından zaten hoşuma gidenleri topluyorum

Bence mantıklı değil bıçak ve vandal dışındakiler güzel değil tek tek alabilirsin istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,906
Üyeler
197,318
Son üye
Lenneth
Geri