Termal Macun Önerisi Verir Misiniz

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar piyasaya baktıgımda mx4 mx6 mx7 görüyorum sürekli hangisini önerirsiniz farkı ne hiç bir fikrim yok yardımcı olurmusunuz fiyat konusunda sıkıntım yok sadece ödediğim paraya değsin istiyorum veya başka şunada bak diyebilceğiniz bir marka vs varsa önerilere açığım yardımcı olurmusunuz

mx6 en mantıklısı ama çakması çok var düzgün bir satıcıdan almak gerekiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/dp/B09VDL3CW6 buradan alabilirsin ama satıcı olarak teknobiyotik'i seç, 295 ve 300'den satan çakma gönderiyormuş yorumlarda yazana göre

fp bakımından mı ısı iletkenliği konusundamı en mantıklısı acaba

fp bakımından mı ısı iletkenliği konusundamı en mantıklısı acaba
mx7 daha iyi ama 1 derece fark ediyor etmiyor belli değil. mx6 daha uzun süre götürüyor diyen de var tam bilmiyorum ve daha ucuz. mx7 de alabilirsin o kadar fark yok termal macunlar arasında, devrim olmaz yani. olay soğutucuda zaten.

termal macun değil de termal pad alsanız? thermalright heilos v1 yada v2 yada ne bileyim ptm7950 bulabiliyorsanız?

Uygun fiyata ve düzgün satıcıdan mx-6 al geç

Laptopsa mx7. Mx6 vs alma. Masaüstü ise thermal grizzly, mx4 alabilirsin. Masaüstü için akiskan, laptop için katımsi macun alman lazım

Ne için kullanıcaksın? ( cpu gpu )
Cpu

Laptopsa mx7. Mx6 vs alma. Masaüstü ise thermal grizzly, mx4 alabilirsin. Masaüstü için akiskan, laptop için katımsi macun alman lazım
Masaüstü

termal macun değil de termal pad alsanız? thermalright heilos v1 yada v2 yada ne bileyim ptm7950 bulabiliyorsanız?
Neden termal pad önerdiginizi öğrenebilir miyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,553
Üyeler
197,493
Son üye
shyNNN
Geri