Yenilenmiş 12 Mini Alınır mı?

Berk Atmaca

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,350
Dostlar iphone 13 telefonumu motor sürerken düşürmem sonucu ve üstünden tır geçip tuzla buz etmesi sonucu kontak kapattı. Suan elimde iphone 8 var ve bataryası osmanlıdan hızlı çöküyor. Bu telefona yatırım yapmak yerine yenilenmiş 12 mini buldum fiyatıda 19.600 taksitle alırsam uyguna geliyor. Ne diyorsunuz? 128Gb.

Ekler

• IMG_5471.webp
    IMG_5471.webp
    48.9 KB · Hit: 61
  • 78966CD3-B3CE-4F39-AC58-0A0A2ED36219.webp
    78966CD3-B3CE-4F39-AC58-0A0A2ED36219.webp
    849.6 KB · Hit: 60
Dostlar iphone 13 telefonumu motor sürerken düşürmem sonucu ve üstünden tır geçip tuzla buz etmesi sonucu kontak kapattı. Suan elimde iphone 8 var ve bataryası osmanlıdan hızlı çöküyor. Bu telefona yatırım yapmak yerine yenilenmiş 12 mini buldum fiyatıda 19.600 taksitle alırsam uyguna geliyor. Ne diyorsunuz? 128Gb.
çok eski model ve yenilenmiş ben olsam hayatta almazdım bütçe arttırıp başka bir model al

s
Dostlar iphone 13 telefonumu motor sürerken düşürmem sonucu ve üstünden tır geçip tuzla buz etmesi sonucu kontak kapattı. Suan elimde iphone 8 var ve bataryası osmanlıdan hızlı çöküyor. Bu telefona yatırım yapmak yerine yenilenmiş 12 mini buldum fiyatıda 19.600 taksitle alırsam uyguna geliyor. Ne diyorsunuz?
sakın bulaşma

ikinci el sitelerinde telefoncular 15-18 civarına satıyor onlardan kontrol ederek almak yenilenmiş almaktan kesinlikle daha iyidir birde kronik sim kart sorunu var o cihazda nadirde görülse alınırken kontrol edilmesi gerekiyor sim kart slotunun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hatta 64 gb alma planınız varsa istanbulda zorlayarak 12 14 arasına bulabiliyorsunuz

çok eski model ve yenilenmiş ben olsam hayatta almazdım bütçe arttırıp başka bir model al
20k dan fazla vermek istemiyorum ve taksit seçeneği yüzünden yenilenmiş yoksa daha ucuza bulabilirim ama tekte ödemek zorunda kalırım

ikinci el sitelerinde telefoncular 15-18 civarına satıyor onlardan kontrol ederek almak yenilenmiş almaktan kesinlikle daha iyidir birde kronik sim kart sorunu var o cihazda nadirde görülse alınırken kontrol edilmesi gerekiyor sim kart slotunun

hatta 64 gb alma planınız varsa istanbulda zorlayarak 12 14 arasına bulabiliyorsunuz
64 almam 128 lazım. İkinci el cihazlarda taksit sansım yok tekte ödemek zorunda kalıyorum. O yüzden yenilenmiş bakıyım dedim

Hocam elindeki modeli yaptırmak istesen belki daha ucuz servis çılar

Hocam elindeki modeli yaptırmak istesen belki daha ucuz servis çılar
Anakart sağlam olması çok düşük ihtimal ama

20k dan fazla vermek istemiyorum ve taksit seçeneği yüzünden yenilenmiş yoksa daha ucuza bulabilirim ama tekte ödemek zorunda kalırım

64 almam 128 lazım. İkinci el cihazlarda taksit sansım yok tekte ödemek zorunda kalıyorum. O yüzden yenilenmiş bakıyım dedim
bazı telefoncular ikinci ele taksit yapıyor istanbuldaysanız istediğiniz gibi bir cihazı taksitle alırsınız telefoncudan

buna bir bak derim

yenilenmiş telefon zaten alınmazda 12 de alınmaz artık bütçe çıkmıyorsa bence gidin samsung a36 alın 256gb sıfır

12 alınmaz 18 çıkcak .mini hiç alınmaz batarya çöp .yenilenmiş telefon hiç hiç alınmaz. indirim kovalayacaksın ya da ikinci el temiz bir android alacaksın

12 mini bataryası 2200mah mış bu bir de yenilenmiş günde 3-4 kere şarja taktırır :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,050
Üyeler
197,354
Son üye
Vatov
Geri