DenedimEkran kartı temassızlık yapıyor olabilir. Ekran kartını çıkar tak. Kasayı yan yatırıp çalıştırmayı dene belki öylede düzelebilir ama ekran kartını çıkar tak yap
Evet aynıEkran kartını sök tak yaptın mı kral
Yok her şey doğru zaten ben kasayı açmadan birdenbire böyle bir sorun oldu sonra bir daha düzeltemedim ekran gelmiyor ramleri çıkardım taktım tek tek denedim diğer slotlarda bios pilini çıkardım taktım bir kaç kere ekran kartını çıkardım taktım farklı kabloylada denedim Ama sonuç aynıhttps://forum.donanimarsivi.com/konu/kasa-aktif-calisiyor-ama-goruntu-gelmiyor.1199899/page-4 bundaki gibi fanın yerini yanlış takmış olabilir misin
Monitöründe sıkıntı olabilir mi girişlerinde başka bir şeye bağlayınca çalışıyor mu monitör çalışıyorsa ekran kartındaki ne var ne yok sök tak yap kablolarını falanYok her şey doğru zaten ben kasayı açmadan birdenbire böyle bir sorun oldu sonra bir daha düzeltemedim ekran gelmiyor ramleri çıkardım taktım tek tek denedim diğer slotlarda bios pilini çıkardım taktım bir kaç kere ekran kartını çıkardım taktım farklı kabloylada denedim Ama sonuç aynı
Monitorde sorun yok laptopta denedim, ekran kartınımi sök tak yapayım anakart mı? Bugün tamirciye götüreyim en iyisi baksınMonitöründe sıkıntı olabilir mi girişlerinde başka bir şeye bağlayınca çalışıyor mu monitör çalışıyorsa ekran kartındaki ne var ne yok sök tak yap kablolarını falan
Ekran kartını çıkar tak, anakarta takılan güç kablolarını çıkar geri tak düzelir belki. En iyisi bi bilgisayarcıya baktır aynen. Bir de son olarak monitörde HDMI ve DP modları oluyor ya doğru modda olduğundan emin misinMonitorde sorun yok laptopta denedim, ekran kartınımi sök tak yapayım anakart mı? Bugün tamirciye götüreyim en iyisi baksın