Sistem Çalışıyor ama Ekrana Görüntü Gelmiyor

OzanKayaa

80+
Reaksiyon skoru
11
Sistemim çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Önceden hem kasayı başlattığımda kendi kendine kapanıp tekrar açılıyordu. Bunu düzelttim ama bu sefer de ekrana görüntü gelmiyor. 2 gündür böyle kaldım nasıl halledeceğim görüntüyü.

İşlemcinde dahili kart varsa işlemci üzerinden görüntü almayı denesene bi ( anakarta tak monitörü )

Ekran kartı temassızlık yapıyor olabilir. Ekran kartını çıkar tak. Kasayı yan yatırıp çalıştırmayı dene belki öylede düzelebilir ama ekran kartını çıkar tak yap

Ekran kartını sök tak yaptın mı kral

Yok her şey doğru zaten ben kasayı açmadan birdenbire böyle bir sorun oldu sonra bir daha düzeltemedim ekran gelmiyor ramleri çıkardım taktım tek tek denedim diğer slotlarda bios pilini çıkardım taktım bir kaç kere ekran kartını çıkardım taktım farklı kabloylada denedim Ama sonuç aynı

Yok her şey doğru zaten ben kasayı açmadan birdenbire böyle bir sorun oldu sonra bir daha düzeltemedim ekran gelmiyor ramleri çıkardım taktım tek tek denedim diğer slotlarda bios pilini çıkardım taktım bir kaç kere ekran kartını çıkardım taktım farklı kabloylada denedim Ama sonuç aynı
Monitöründe sıkıntı olabilir mi girişlerinde başka bir şeye bağlayınca çalışıyor mu monitör çalışıyorsa ekran kartındaki ne var ne yok sök tak yap kablolarını falan

Monitöründe sıkıntı olabilir mi girişlerinde başka bir şeye bağlayınca çalışıyor mu monitör çalışıyorsa ekran kartındaki ne var ne yok sök tak yap kablolarını falan
Monitorde sorun yok laptopta denedim, ekran kartınımi sök tak yapayım anakart mı? Bugün tamirciye götüreyim en iyisi baksın

Monitorde sorun yok laptopta denedim, ekran kartınımi sök tak yapayım anakart mı? Bugün tamirciye götüreyim en iyisi baksın
Ekran kartını çıkar tak, anakarta takılan güç kablolarını çıkar geri tak düzelir belki. En iyisi bi bilgisayarcıya baktır aynen. Bir de son olarak monitörde HDMI ve DP modları oluyor ya doğru modda olduğundan emin misin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,253
Üyeler
197,414
Son üye
Magosa
Geri