Mujka
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,835
İkisi de kusursuz gibi, ucuz olduğu için c1200 daha mantıklı
İkisi de kusursuz gibi, ucuz olduğu için c1200 daha mantıklı
been bu asusu alcam gibi 9 taksit 10 yıl garanti varİkisi de kusursuz gibi, ucuz olduğu için c1200 daha mantıklı
Hocam yapma ya çok pahalı, c1200 de tepe model zaten farkları yok.been bu asusu alcam gibi 9 taksit 10 yıl garanti var
almalısın 1200w olan bu model çok daha iyi sırf w artışı yokHocam a
Az önce taksitle bunun 850 olanını aldım 6 bin tleye iptal edip bunu almalımıyım 5080 9800 için aldım 850 yi taksitle aldım iptal edip bunu alıyımmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
N11 taksitle alıcam bunu 6 taksit
bu fiyata c1200 öneririm, aynı fiyat olsa düşünülürdü 200w için ama şuan bu fiyatta kesinlikle c1200.been bu asusu alcam gibi 9 taksit 10 yıl garanti var
1200c yi aldım n11 den yien İncehesap satıyor 6 taksitle aldım bide puan varmış benim akseste 8 bin tl ye aldımalmalısın 1200w olan bu model çok daha iyi sırf w artışı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu fiyata c1200 öneririm, aynı fiyat olsa düşünülürdü 200w için ama şuan bu fiyatta kesinlikle c1200.
Fiyat / performans / sessizliğin en iyi olduğu psu dur herhalde zamanında c750 aldım çıt çıkmıyor.Arkadaşlar eski model olan 2G1BB kodlu modelle karıştırmayın. Bu güncel olan modeli. Acayip sessiz modellerden biridir. 600w yük altında 0-6 db ses üretiyor. Bu demektir ki 5080 9800x3D kombosunda tam yükte bile nerdeyse duyulmayacak kadar sessiz olduğu anlamına geliyor.
![]()
NZXT C1200 PA-2G2BB-EU 1200W 80+ Gold Full Modüler
NZXT C1200 güçlü 1200 W kapasitesi ve kompakt 135 mm fanıyla verimli performans sunar. Özelliklerini keşfedin.www.incehesap.com
İki power supply'ın (PSU) karşılaştırması:been bu asusu alcam gibi 9 taksit 10 yıl garanti var
Accreditedİki power supply'ın (PSU) karşılaştırması:
ASUS daha iyi seçim ✓
Başlıca avantajları:
Verimlilik:
ASUS: 92.158% vs NZXT: 90.520%
ASUS daha verimli çalışıyor, daha az ısı ve elektrik kaybı
Ses Seviyesi:
ASUS: 18.04 dBA vs NZXT: 26.16 dBA
ASUS ~8 dB daha sessiz (kulağa çarpıcı fark)
Güç Faktörü (PF):
ASUS: 0.963 vs NZXT: 0.961
Hafif fark ama ASUS biraz daha iyi
Ripple (Sabit voltaj):
Tüm voltajlarda ASUS daha düşük ripple gösteriyor
Daha temiz güç dağılımı = bileşenlere daha iyi
Load Regulation:
ASUS'un 12V, 5V ve 3.3V düzenlemeleri NZXT'den daha iyi
NZXT'nin tek avantajı:
Inrush Current: 47.96A (ASUS'un 64.58A'sından daha düşük)
Pratik olarak önemsiz fark
Sonuç: ASUS daha verimli, daha sessiz ve daha stabil. Eğer sistem bileşenlerini korumak ve düşük ses istiyorsan ASUS tercih et.
Aris'in yaptığı testlere göre C1000 %1 daha önde çıkıyor. Ayrıca Cybernetics inrush değerini yine bir yerlerinden sallamış gibi. Aris'e göre 125 amper gibi büyük bir değer çıkıyor. Artık Cybernetics'de o testi hangi mühendis yaptıysa sıkıntılı gibi.İki power supply'ın (PSU) karşılaştırması:
ASUS daha iyi seçim ✓
Başlıca avantajları:
Verimlilik:
Ses Seviyesi:
Güç Faktörü (PF):
Ripple (Sabit voltaj):
Load Regulation:
NZXT'nin tek avantajı:
Sonuç: ASUS daha verimli, daha sessiz ve daha stabil. Eğer sistem bileşenlerini korumak ve düşük ses istiyorsan ASUS tercih et.
hwbusters.com
hwbusters.com
Enerji verimliliği farkı var %30 az değil kapasitör olayı farklı asus da gan mosfet var asus alacam gibiİki power supply'ın (PSU) karşılaştırması:
ASUS daha iyi seçim ✓
Başlıca avantajları:
Verimlilik:
Ses Seviyesi:
Güç Faktörü (PF):
Ripple (Sabit voltaj):
Load Regulation:
NZXT'nin tek avantajı:
Bütçe sıkıntı değil diyosan yine asus alınmaz Corsair RM1000x öneririm.Enerji verimliliği farkı var %30 az değil kapasitör olayı farklı asus da gan mosfet var asus alacam gibi
Türkiyede 2 yılın üzerinde garanti olayına pek güvenmiyorum bir ara beyaz eşyalarda bir "10 yıl" dümeni vardı. Nal gibi "10 YIL GARANTİ" yazıyorlardı sokağın karşısından bile okunacak şekilde, bir de minicik yazılarla motor garantisi yazıyorlardı altına. O makinelerin motoru da bozulmuyordu zatenbeen bu asusu alcam gibi 9 taksit 10 yıl garanti var