Laptop, Pc Den Daha Ucuz Değil mi Artık?

çıfteli

80+
Reaksiyon skoru
74
Hani aradaki 10-15FPS için 10-15k fazla vermeye değmez diye düşünüyorum

Kesinlikle pc daha ucuza gelir deneyimli birisi bu sistemi gayet ucuza dizer laptoplar daha pahalı oluyor genelikle

Hocam 5050 li masaüstü pc leri 30 35k ya veriyorlar. İtopyadan gidip dizmeye çalışırsanız itopya sizi dizer :)

Ayrıca laptopa 5090 bile taksanız 9060xt 16gb veya 5060ti 16gb'ın verdiği rahatlığı konforu alamazsanız çünkü fan sesinden kafanız kazan olmuş olur.

Parçalar laptoplarda kısılmış olabiliyor özel indirim olmadığı sürece ucuz gelme şansı yok

Hocam 5050 li masaüstü pc leri 30 35k ya veriyorlar. İtopyadan gidip dizmeye çalışırsanız itopya sizi dizer :)
Üstad belki 3 yıldır piyasada yokum en son itopya aklımda kalmış 4-5 yıldır da bilgisayarım yok geçen arkadaş GTA 6 için PS aldı bizde yavaştan PC dizelim dedik de bu RAM fiyatları ne hacı 32GB 21k aw? Laptoptan çok çektim PC geçelim dedim de eni sonu kazığı yiyecem gibi.

Üstad belki 3 yıldır piyasada yokum en son itopya aklımda kalmış 4-5 yıldır da bilgisayarım yok geçen arkadaş GTA 6 için PS aldı bizde yavaştan PC dizelim dedik de bu RAM fiyatları ne hacı 32GB 21k aw? Laptoptan çok çektim PC geçelim dedim de eni sonu kazığı yiyecem gibi.
32gb şart değil 2x8 ram alsan seni idare eder yeter baya sonra yükseltirsin

Ramler herkesin kanayan yarası. 2025 sonu 2026 başı gibi 4 5 katına çıktı fiyatları ve 2027 2028e kadar devam edeceği söyleniyor bu mevzunun. O yüzden kur artmadan en mantıklı şey 6 taksit parçaları seçip sistem almak.

Geri