Alan kişi genelde FPS oyunları oynuyor. Uzun ömürlü ve kablosuz olması gerekiyor.
Bu bütçede daha iyisi var mı?wraithten alırsanız plus modelinin bataryası daha iyi ama bazı insanlar iade hakkında sorun yaşıyor bilginiz olsun![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
evet hocam attım şimdiA9'un düzü değil de A9 Plus daha çok öneriliyor sanırım.
Attack shark x3 kullanıyorum, memnunum şarjı baya gidiyor ayrıca çok hafif bir mouseAlan kişi genelde FPS oyunları oynuyor. Uzun ömürlü ve kablosuz olması gerekiyor.
hocam arkadaşıma aldırttım geçen yıl başı kullanıyor bir sorun yok dedi kendi tecrübe ettiğim https://ajazzturkiye.com/products/a...sor-rgb-sarj-istasyonu?variant=60678646464882Kronik sorunları var deniyordu onlar geçti mi?
Sc 680 ve aula v9pro nasıl?hocam arkadaşıma aldırttım geçen yıl başı kullanıyor bir sorun yok dedi kendi tecrübe ettiğim https://ajazzturkiye.com/products/a...sor-rgb-sarj-istasyonu?variant=60678646464882
bu model var bunda bir sorun yaşamadım standı filan baya rahat jarzıda baya gidiyor açıkçası standlı olsun derseniz özellikler hemen hemen aynı
tek fark batarya biri 600 biri 800dü galiba ama zaten 600 bataryayla 5 gün gidiyor bana açıkçası standa tek sorun oynarken standda jarza takamazsın
oda güzelde hocam çok küçük gibi hissetirmişti bana ondan iade etmiştim hem hafif hem biraz daha küçük bir yapısı var eğer eli büyük biri kullancaksa rahat edemeyebilirAttack shark x3 kullanıyorum, memnunum şarjı baya gidiyor ayrıca çok hafif bir mouse
Evet o noktada doğru söylüyorsun,benim elim biraz küçük olduğu için elime tam oturuyor, hissiyatı ve hafifliği çok iyioda güzelde hocam çok küçük gibi hissetirmişti bana ondan iade etmiştim hem hafif hem biraz daha küçük bir yapısı var eğer eli büyük biri kullancaksa rahat edemeyebilir
İmzamdaki mouse rehberine bak.Alan kişi genelde FPS oyunları oynuyor. Uzun ömürlü ve kablosuz olması gerekiyor.