Değirmencidayı
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
kablosuz olması uzun süre yetebilmesi şarjının çok gitmesi fazla fps tarzı oyun oynamam hiç hatta bu iki şey olsun uzun ömürlü olsun yeter bütçede 4 4.5k
her ikisi için bütçe 4 4.5 mu yoksakablosuz olması uzun süre yetebilmesi şarjının çok gitmesi fazla fps tarzı oyun oynamam hiç hatta bu iki şey olsun uzun ömürlü olsun yeter bütçede 4 4.5k
her ikisi içinher ikisi için bütçe 4 4.5 mu yoksa
tamamdırher ikisi için
elimde 65 lik klavye var ama memnun değilim f tuşları falan yok varsa 75 veya üstü bi öneri daha iyi olur mouse olarak bende a9 plus bulmuştum baya iyi gibi otamamdır
2 k atk a9 plus yazıyorum
2000 de akko fun 60 a bakın
o zaman howl 75 e bak derim 2700 lük fiyatı var eforsuz kodunu kullanırsan 100 tl indirim yapıyorelimde 65 lik klavye var ama memnun değilim f tuşları falan yok varsa 75 veya üstü bi öneri daha iyi olur mouse olarak bende a9 plus bulmuştum baya iyi gibi o
baya duymuştum onuda güzele benziyor sağolun hocam öneriler içino zaman howl 75 e bak derim 2700 lük fiyatı var eforsuz kodunu kullanırsan 100 tl indirim yapıyor
rica ederim bu iki ürünüde kullandım memnunum ikiside baya iyilerbaya duymuştum onuda güzele benziyor sağolun hocam öneriler için
hocam weikav wk75 nasıl pekirica ederim bu iki ürünüde kullandım memnunum ikiside baya iyiler
hocam weikav wk75 nasıl peki
kablosuz olması uzun süre yetebilmesi şarjının çok gitmesi fazla fps tarzı oyun oynamam hiç hatta bu iki şey olsun uzun ömürlü olsun yeter bütçede 4 4.5k