2000 TL Altı Kablosuz Mouse

Sc 680 ve aula v9pro nasıl?
V9 PRO'yu ₺2000 altına bulabiliyorsanız onu alın. Bulunmuyorsa ATK A9 Plus alın. A9 Plus'un tek avantajı bataryası yüksek olması değil, düz A9 göre sensörü ve switchleri de daha iyi.

Sensör farklarını da şöyle bırakayım. Kısaca değerleri daha iyi ve 3395 SE'ye göre daha uzun pil ömrü var.

2026-06-12_16-00.webp

Sc 680 ve aula v9pro nasıl?
hocam şimdi çok mouse oldu :D sana önerim hepsi zaten aynı tipte hepsinin ağırlığı genel olarak 50gr 5 artar yükselir sen en iyisi eleyerek gidelim
Ajazz AJ159 Pro
Aula SC680
bunlar PAW3395 kullanıyor bi model eski sensör (standlı istersen yine ajazz alabilirsin aşşırı bir farkları yok açıkçası sadece seçmen için karşılaştırma yapıyorum)
Attack Shark X3'de eliyorum hem 300mh batarya hemde biraz küçük ama eli küçük biriyse neden olmasın
Aula SC680da veda ediyor 8k yenileme yok maalsef 1000hz
geriye
Aula V9 Pro
ATK Dragonfly A9 Plus
kaldı burdada sana önerim fark yok zaten nerdeyse 100mah batarya filan fark var biraz driverlarını filan incelemen aulanın yazılımı filan daha iyi deniyor kullanmadım açıkçası burdada biraz araştırıp bakabilirsin ama yine tercih senin hocam

V9 PRO'yu ₺2000 altına bulabiliyorsanız onu alın. Bulunmuyorsa ATK A9 Plus alın. A9 Plus'un tek avantajı bataryası yüksek olması değil, düz A9 göre sensörü ve switchleri de daha iyi.

Sensör farklarını da şöyle bırakayım. Kısaca değerleri daha iyi ve 3395 SE'ye göre daha uzun pil ömrü var.

Alıntıyı görüntüle
Sc 680 ile a9 plus arasında hangisi tercih edilmeli?

Ömer abi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam sc 1000hz a9 plus 8000 a9 plus tabii ki
Bu da yanlış bilgi A9 Plus 1K Hz destekliyor.

2026-06-12_16-06.webp

Ayrıca evet 8K Hz gereksiz bir şey, tamamen RGB pazarlaması gibi. Sensör, switch, mcu daha önemli. Oyunlar için 3395 ve 3950 gayet yeterliler. Geriye kalan malzeme kalitesi, switchin ömrü, tekerlek kalitesi (kalitelileride tozlanma vb. bozulmayı önleyen TTC Gold var mesela), elinize uygunluğu ve tasarımı.

Mesela yukarıdaki görselde üst modellerde genelde ağırlığı azaltmaya oynuyorlar. Ayrıca MCU PRO modelinde değişiyor, MCU'nun tükettiği güce göre bataryayı da kısıyorlar. Atıyorum A9 500 MAh kullanım süresi ile A9 PRO'nun 500 MAh kullanım süresinde de farklar oluyor. Ne kadar iyi MCU ve sensör o kadar az güç tüketimi gibi bir şey de denilebilir. Aynı işlemciler, ekran kartlarının gelişimi gibi bunlar da gelişiyor.

Son düzenleme:

Ayrıca evet 8K Hz gereksiz bir şey, tamamen RGB pazarlaması gibi. Sensör, switch, mcu daha önemli. Oyunlar için 3395 ve 3950 gayet yeterliler. Geriye kalan malzeme kalitesi, switchin ömrü, tekerlek kalitesi (kalitelileride tozlanma vb. bozulmayı önleyen TTC Gold var mesela), elinize uygunluğu ve tasarımı.
yanlıs bakmısız ben 8 diye hatırlıyodum ya :(

Alıntıyı görüntüle

Bütçe çıkarsa sanırım en mantılısı aula v9 pro plus çıkmazsa a9 plus doğru mudur?

Bütçe çıkarsa sanırım en mantılısı aula v9 pro plus çıkmazsa a9 plus doğru mudur?
Bütçe çıkarsa 2 seçenekte üzmez ama o kadar çıkmışken şahsen ben 250 daha ekleyip Aula v9 ultra veya ultra plus tercih ederdim tabi durumunuza bağlı olarak

Fiyatına göre iyi biri ürün. Şu an ₺2265 satılıyor. Kabaca Realtek MCU, 8K Hz kadar desteği (ama çoğunlukla 2-4K Hz ideal hatta çoğu oyun 1K Hz üstü desteklemiyor, artırınca takılmalar yaşanıyor), omron switchleri (A9 Plus'a göre daha iyi) ve belki alıcısı 2.4 GHz olduğundan, A9 Plus'un bağlantı sisteminden daha istikrarlı da olabilir. O konuda net bir şey diyemem. Ama genellikle iyi farelerde de 2.4 GHz kullanılıyor. Nearlink daha yeni bir teknoloji.

2026-06-12_16-13.webp

Fiyatına göre iyi biri ürün. Şu an ₺2265 satılıyor. Kabaca Realtek MCU, 8K Hz kadar desteği (ama çoğunlukla 2-4K Hz ideal hatta çoğu oyun 1K Hz üstü desteklemiyor, artırınca takılmalar yaşanıyor), omron switchleri (A9 Plus'a göre daha iyi) ve belki alıcısı 2.4 GHz olduğundan, A9 Plus'un bağlantı sisteminden daha istikrarlı da olabilir. O konuda net bir şey diyemem. Ama genellikle iyi farelerde de 2.4 GHz kullanılıyor. Nearlink daha yeni bir teknoloji.

Alıntıyı görüntüle
Site güvenilir mi indirim kodu taezı bir şey var mı?

A9+ kullanıyorum 3 gün sonra 1 ay olacak şarjı %65 daha. Nearlink bağlantı mükemmel çalışıyor daha kopma, gecime falan yaşamadım. Dongle ile mouse arasındaki mesafe önemli.

• Beğen
Reaksiyonlar: rech
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,998
Üyeler
197,339
Son üye
olcay 0608
Geri