rech
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 631
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arada pek fark yok o zaman normal bir kullanıcının anlayacağı kadar. A9 Pro karne indirimiyle mantıklı olabilir mi diye düşündüm de.Skatez farkı olduğunu sanmıyorum. Kim yazdıysa götünden uydurmuş gibi geldi. Skatez ucuz bir şey zaten, onun kalitesinden kısmazlar. Yani 40 tane dot skatezi yerelde ₺350-500 (zam yemiştir ben ₺300-350 falan hem KlasseGear hem de Wraith'den almıştım) falan alıyorsun, Çinliler bunu seri üretiyor para değildir onlar için.
Dış kaplama konusunda kağıt üstünde A9 Plus ve A9 PRO aynı yazıyor, fark olsa belirtirlerdi bence.
Onun dışında haksızlık yapmayalım A9 PRO'nun da avantajlı olduğu yerler var. Aula'nın şeffaf olmaması burada biraz onu geriye atıyor.
Aula'da Realtek MCU var, bu arada markaya takılmayın onun da farklı modelleri var diye biliyorum. A9 PRO'da Pixart var (₺3000 üstünde genelde Nordic kullanıyor) aralarındaki farkı bilmiyorum. A9 Plus'a göre TTC Gold tekerlek (toz vb. kaçmasında tekerleğin bozulmasını önlüyor ve basım ömrü daha uzun, orta tuşun da basım ömrü var.), omron switchler de galiba Aula'da da benzerdi. Basım ömürleri konusunda ikisi de net bir şey demiyor. Sitelerine bakmadım.
Alıntıyı görüntüle