2000 TL Altı Kablosuz Mouse

Skatez farkı olduğunu sanmıyorum. Kim yazdıysa götünden uydurmuş gibi geldi. Skatez ucuz bir şey zaten, onun kalitesinden kısmazlar. Yani 40 tane dot skatezi yerelde ₺350-500 (zam yemiştir ben ₺300-350 falan hem KlasseGear hem de Wraith'den almıştım) falan alıyorsun, Çinliler bunu seri üretiyor para değildir onlar için.

Dış kaplama konusunda kağıt üstünde A9 Plus ve A9 PRO aynı yazıyor, fark olsa belirtirlerdi bence.

Onun dışında haksızlık yapmayalım A9 PRO'nun da avantajlı olduğu yerler var. Aula'nın şeffaf olmaması burada biraz onu geriye atıyor.
Aula'da Realtek MCU var, bu arada markaya takılmayın onun da farklı modelleri var diye biliyorum. A9 PRO'da Pixart var (₺3000 üstünde genelde Nordic kullanıyor) aralarındaki farkı bilmiyorum. A9 Plus'a göre TTC Gold tekerlek (toz vb. kaçmasında tekerleğin bozulmasını önlüyor ve basım ömrü daha uzun, orta tuşun da basım ömrü var.), omron switchler de galiba Aula'da da benzerdi. Basım ömürleri konusunda ikisi de net bir şey demiyor. Sitelerine bakmadım.

Alıntıyı görüntüle
Arada pek fark yok o zaman normal bir kullanıcının anlayacağı kadar. A9 Pro karne indirimiyle mantıklı olabilir mi diye düşündüm de.

Arada pek fark yok o zaman normal bir kullanıcının anlayacağı kadar. A9 Pro karne indirimiyle mantıklı olabilir mi diye düşündüm de.
tekerlek koruması ve dış kaplama konusunda arkadaşın dedikleri doğru, ATK o konularda kaliteli. Normal kullanımda fark anlaşılmaz mantığına da katılıyorum iyi bir indirimle a9 proyu tercih edebilirsiniz ama kağıt üzerinde a9plusun birebir aynısı desek yalan olamaz standart bi kullanıcı iseniz zaten v9 ile a9 arasındaki farkı hissedemezsiniz yazılım olarak atk daha önde ama yazılımla işim yok indirimsiz fiyatıyla alırım derseniz v9 geleceğe yatırımlık bi seçim olur aynı fiyattalar ama iyi bi indirim ile atk a9 pro tercih edilebilir

Wraith çok da iyi indirimler yapmıyor ya. A9 PRO'nun da o indirime gireceğini sanmıyorum. Yani bunu düşünerek beklemek yerine, Aula almak daha mantıklı bence. Ayrıca zam yapıp, indirim diye bu fiyattan bile satabilirler. Wraith indirim taktikleri ve müşteri çekmekten gerçekten anlamıyor. Ürün getiriyor, kârını ve işini döndürecek kadar fiyat ekleyip satıyor. Müşteri geri bildirimlerine göre de kendi Wraith markasına ürün tasarlayıp ürettiriyor.

Aula aradaki farklara rağmen kötü parçalar kullanmıyor, uzunca bir süre kullanır yani. Alırken iyisini alayım yaklaşımını anlamakla beraber, bu kadar da hesap kitap yapmaya gerek yok bence. Yani Aula alın geçin fiyatı kupon ile ₺2300 falan düşüyor galiba, yani o fiyata 3950 sensör, omron switch bir fare gayet iyi. Realtek MCU da kötü değil. Sadece tekerlek tarafında bilgisi yok, ama aşağı yukarı benzer bileşenler kullanıyorlar sorun yaşatmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Micx
Bu arada Meyer bakarken KARNE10 kodu varmış. Yakın zamanda Darmoshark ürünlerini de stoklara getirdiler. Şu ürünü de ₺2400 alabiliyorsunuz.

Çok kafanızı karıştırdım, ama özellikleri konusunda daha şeffaf bu firma. MCU'su üst modellerde kullanılan MCU, switch ömrü net olarak belirtilmiş. Kaplaması var.

2026-06-12_18-10.webp

Kuponu sepetin altından giriyorsunuz, sepete tıklayınca açılan yerden girdikten sonra ödeme kısmına geçmeniz gerekiyor.

2026-06-12_18-08.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: rech
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,280
Üyeler
197,654
Son üye
Alcapone