ASUS ROG GLADIUS III CORE 26000 DPI 1000Hz Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS ROG GLADIUS III CORE 26000 DPI 1000Hz Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile ROG GLADIUS III CORE ITOPYA'da
Harbiden, 100 gram mouse olur mu şu devirdeaşırı ağır kullanımı zordur bilginiz olsun.
O ivmelenmesi bence 40g, yanlış yazmışlarSayfada 40 diyor yanlış mı?
Alıntıyı görüntüle
eğer 50gr mouse falan kullandıysan bu mouse hani amiyane tabirle 1 kilo gibi geliyor. tutuş şekli ve hissiyatı eğer düşük sens sürekli lift of kullanılacaksa inanılmaz yoruyor. bu mouse'u anca hafif mouse kullanmayanlar beğenir fakat hafif mouse'a alışan için çile bülbülüm.Harbiden, 100 gram mouse olur mu şu devirde
34 gram benim mouse. Kağnı gibi gelir şimdi bu bana. İş yerine götürürüm en kötü.eğer 50gr mouse falan kullandıysan bu mouse hani amiyane tabirle 1 kilo gibi geliyor. tutuş şekli ve hissiyatı eğer düşük sens sürekli lift of kullanılacaksa inanılmaz yoruyor. bu mouse'u anca hafif mouse kullanmayanlar beğenir fakat hafif mouse'a alışan için çile bülbülüm.
Beton yetmez aldım bende sağol. İhtiyacım vardı iyi oldu.sepette f5 at fiyat iniyor bazen
ben 150g mouse dan geçicem. :d34 gram benim mouse. Kağnı gibi gelir şimdi bu bana. İş yerine götürürüm en kötü.