ben de merak ediyorum hocamrog gladius 3 nasıl?
bunada bakın buda araya kaynadı digeri kadar indirim oranı yok amane kadar iyi bilmiyorum ama buda var
![]()
ASUS ROG GLADIUS III CORE 26000 DPI 1000Hz Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS ROG GLADIUS III CORE 26000 DPI 1000Hz Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile ROG GLADIUS III CORE ITOPYA'dawww.itopya.com
Satılacaksa bile o fiyatlardan satılmaz. Taksitle yakın fiyattan başka bir yerden alınabiliyorsa sizden kimse almaz. Akakçe fiyatına göre 800-1100 arası bir fiyata koyabilirsiniz.bence garanti satılır aga 1500 koysam gider gibi düşünüyorum
1.2?1500e mümkün değil satamazsın
herşeye böyle bakamazsın zaten bu mouse nekadar üretiliyordur onu düşün 1k olsa bile yok satmayacakAlıntıyı görüntüle
Vatanda kara borsamı peki?
sen bence iptal et hocam
Yapay zeka sallıyor imkansız o fiyattan satılması o kadar iyi bir mouse değil ederi 1000TL maksimum.
alamadınız diye satamazsın demene gerek yok en kötü çeker 1k ya satarımsen bence iptal et hocam![]()
700'e satarsan şükret bence aga rakip çok piyasada 400 Lira için çok iyi mouse ama
600-700 maks
Kardeş ne yaparsan yap millet düzgünce yorum yapıyor ikna olmuyorsun. Git koy satabilirsen satalamadınız diye satamazsın demene gerek yok en kötü çeker 1k ya satarım
alamadigimi kim soyledi ki? kolay gelsin size, ne diyelimalamadınız diye satamazsın demene gerek yok en kötü çeker 1k ya satarım