🔥İndirim Dexim 25 Watt Type C Şarj Adaptörü 149 TL

Reaksiyon skoru
125

Ekler

• IMG_8242.webp
    IMG_8242.webp
    41.7 KB · Hit: 161
Trendyolda 50 lirayken aldım. Hava nemlendiricisi, laptop soğutucu için kullanıyorum. 1 ay oldu sorun yok. Tabi prizde bırakmamak önemli

terminalde satılan adaptörlerden daha iyi onu söğleyebilirim 3 aydır pirizde duryor bişeyde olmadı kulaklığı şarj ederken flan kullanıyom arada teleodnda şarj ediyom bu paraya alınmaz ama
bu fiyata yokki zaten 25 watt ben akıllı saat için aldım. Cihazlara zarar vermeyecekse eğer telefon içinde almak isterim bir tane

Her gün telefonu şarj etmeye güvenir miydim bilmem ama çok da kötü değilmiş fiyatı.

Her gün telefonu şarj etmeye güvenir miydim bilmem ama çok da kötü değilmiş fiyatı.
hergün şarj etmek değil ya pc başındayken üşeniyorum içerdeki adaptöre pc başında bu adaptör olduğu için arada şarj ediyorum 1 saate şarj ediyor ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyata yokki zaten 25 watt ben akıllı saat için aldım. Cihazlara zarar vermeyecekse eğer telefon içinde almak isterim bir tane
bi arkadaş içini açıp bakmıştı yanlış hatırlamıyorsam içi bildiğin maden in china

hergün şarj etmek değil ya pc başındayken üşeniyorum içerdeki adaptöre pc başında bu adaptör olduğu için arada şarj ediyorum 1 saate şarj ediyor ama

bi arkadaş içini açıp bakmıştı yanlış hatırlamıyorsam içi bildiğin maden in china
Anneme verecem bunu o zaman o zaten çakma dandik bir şey kullanıyor ondan iyidir. Bir tane daha orijinal şart bana akıllı saatlerin pili için iyi değilmiş bunlar

50 liraya düştüğünde bile herkes alınmaz demişti çok kalitesiz olduğu söyleniyordu ısınıp yangın çıkarma riski var denilmişti önermem

Hepsi Çinli zaten ama ben adaptör alırsam aşırı bilindik (Hepsiburada veya Trendyol vb) saticili Spigen veya Anker alır geçerim bu işte satıcı çok önemli deli dehşet çakması var şu aletlerin geçen Xiaomi için orjinal alayim dedim piyasadakilerin %90 cakma :D

Anneme verecem bunu o zaman o zaten çakma dandik bir şey kullanıyor ondan iyidir. Bir tane daha orijinal şart bana akıllı saatlerin pili için iyi değilmiş bunlar
Akıllı saat ve tws kulaklık için ben pc usb çıkışını kullanıyorum yavaş ama güvenli en azından yüksek akım için küçük cihazlar .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,964
Üyeler
197,589
Son üye
Felox
Geri