Berkay1010
80+
- Reaksiyon skoru
- 125
terminalde satılan adaptörlerden daha iyi onu söğleyebilirim 3 aydır pirizde duryor bişeyde olmadı kulaklığı şarj ederken flan kullanıyom arada teleodnda şarj ediyom bu paraya alınmaz amaiyi midir bilmiyorum ama ihtiyaç vardı tam yerinde fırsat hemen aldım
bu fiyata yokki zaten 25 watt ben akıllı saat için aldım. Cihazlara zarar vermeyecekse eğer telefon içinde almak isterim bir taneterminalde satılan adaptörlerden daha iyi onu söğleyebilirim 3 aydır pirizde duryor bişeyde olmadı kulaklığı şarj ederken flan kullanıyom arada teleodnda şarj ediyom bu paraya alınmaz ama
hergün şarj etmek değil ya pc başındayken üşeniyorum içerdeki adaptöre pc başında bu adaptör olduğu için arada şarj ediyorum 1 saate şarj ediyor amaHer gün telefonu şarj etmeye güvenir miydim bilmem ama çok da kötü değilmiş fiyatı.
bi arkadaş içini açıp bakmıştı yanlış hatırlamıyorsam içi bildiğin maden in chinabu fiyata yokki zaten 25 watt ben akıllı saat için aldım. Cihazlara zarar vermeyecekse eğer telefon içinde almak isterim bir tane
Anneme verecem bunu o zaman o zaten çakma dandik bir şey kullanıyor ondan iyidir. Bir tane daha orijinal şart bana akıllı saatlerin pili için iyi değilmiş bunlarhergün şarj etmek değil ya pc başındayken üşeniyorum içerdeki adaptöre pc başında bu adaptör olduğu için arada şarj ediyorum 1 saate şarj ediyor ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bi arkadaş içini açıp bakmıştı yanlış hatırlamıyorsam içi bildiğin maden in china
Hepsi Çinli zaten ama ben adaptör alırsam aşırı bilindik (Hepsiburada veya Trendyol vb) saticili Spigen veya Anker alır geçerim bu işte satıcı çok önemli deli dehşet çakması var şu aletlerin geçen Xiaomi için orjinal alayim dedim piyasadakilerin %90 cakmahergün şarj etmek değil ya pc başındayken üşeniyorum içerdeki adaptöre pc başında bu adaptör olduğu için arada şarj ediyorum 1 saate şarj ediyor ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bi arkadaş içini açıp bakmıştı yanlış hatırlamıyorsam içi bildiğin maden in china
Akıllı saat ve tws kulaklık için ben pc usb çıkışını kullanıyorum yavaş ama güvenli en azından yüksek akım için küçük cihazlar .Anneme verecem bunu o zaman o zaten çakma dandik bir şey kullanıyor ondan iyidir. Bir tane daha orijinal şart bana akıllı saatlerin pili için iyi değilmiş bunlar