Elektrik Kesintileri İçin Priz Önerisi

Mucome

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
1000
Oturduğum binada sık olmasa da yaklaşık 3 ayda bir aniden elektrik kesintisi yaşanıyor. Şu ana kadar elektronik cihazlarımda herhangi bir sorun oluşmadı ancak yeni topladığım sistemde riske girmek istemiyorum.

Priz veya farklı bir koruma ürünü önerir misiniz? Elektrik kesintileri için UPS diye bir cihaz olduğunu duydum. Bütçem yaklaşık 1000 TL. Bu fiyat aralığında ne tavsiye edersiniz?

O paralara ups zor, en azından bir akım korumalı priz al şebekeden gelen ani voltaj dalgalanmalarını dengeliyor

Elektrik kesintisinde Ups bilgisayarınızı birkaç saat daha çalıştırır. Ama çok pahalılar. Akım korumalı prizlerde sadece ani gelen akımı korur elektrik kesintisinde pek faydası olmaz

Elektrik kesintisinde Ups bilgisayarınızı birkaç saat daha çalıştırır. Ama çok pahalılar. Akım korumalı prizlerde sadece ani gelen akımı korur elektrik kesintisinde pek faydası olmaz
Ne yapılabilir kesintiler için

2 yıldır Brennenstchul 6lı 5 metre akım korumalı priz kullanıyorum çokça elektrik gitti şalter attı bu zamana kadar sadece 1 kere psu bozuldu ve kulaklığımın sağ kısmı bozuldu yüksek bir maliyet oluşturmadı henüz kesin korur diye bir şey diyemem benimki korudu şimdiye kadar bundan sonra da korur diye düşünüyorum

Geri