Hardiel
80+
- Reaksiyon skoru
- 458
Hocam 20k para verip Havit neden aldınız? Kendinize bunu neden yaptınız?Havitten 20k’lik projeksiyon aldim o bile rezletti su markanin hicbi urununu atmayin artik.
Hocam 20k para verip Havit neden aldınız? Kendinize bunu neden yaptınız?Havitten 20k’lik projeksiyon aldim o bile rezletti su markanin hicbi urununu atmayin artik.
Ben buna katılmıyorum hocam çünkü sıkıntı yaşadığımda ürünlerde destek sağlandı servise gönderdim 1 hafta içinde sonuçlandı eksik ürün geldiğinde direk yazdım eksikleri gönderdiler vb destekte hiç sıkıntı yaşamadım yani bi kullanıcı olarak yorumum buİncelemesi yok bir şey yok bozulursa Havit in destek sıfır. Değmez.
Hocam adamlar iplemiyor yazınca daha da söylenecek bir şey yok. Herkes bilir ki Havit in desteği rezalettir. Sizinki istisna olmuş.Ben buna katılmıyorum hocam çünkü sıkıntı yaşadığımda ürünlerde destek sağlandı servise gönderdim 1 hafta içinde sonuçlandı eksik ürün geldiğinde direk yazdım eksikleri gönderdiler vb destekte hiç sıkıntı yaşamadım yani bi kullanıcı olarak yorumum bu
1 aya yakin kullanip cozulmeyen sorunlarindan dolayi en son hukuk okudugumu tkhk ve tbk hukumlerine gore iadesini almak zodunda olduklarini belirttigimde iadesini yapmislardi onda da parayi iade etmeiyi unutup 3 hafta bekletmislerdi beni gercekten rezil bi firmaHocam 20k para verip Havit neden aldınız? Kendinize bunu neden yaptınız?![]()
Ben de benzer bir ürün aldım ve tam hatırlayamadığım bir arıza sebebiyle ürünü iade etmek istedim. Bana kutusu açıldığı için ürün iade edemeyeceğimi söylediler. Gerekli yerlere şikayette bulunacağımı söyleyince ürünü iade aldılar. İnsanların zar zor kazandıkları paraya çökecek kadar da ezik olmayacaksın. Buna yeltenen tüm firmaların, hepsinin Allah belasını versin.1 aya yakin kullanip cozulmeyen sorunlarindan dolayi en son hukuk okudugumu tkhk ve tbk hukumlerine gore iadesini almak zodunda olduklarini belirttigimde iadesini yapmislardi onda da parayi iade etmeiyi unutup 3 hafta bekletmislerdi beni gercekten rezil bi firma
hocam gece yada gündüz yansıtıp bir foto atma şansınız varmı? görüntü çok bulanıkmı yoksa kabul edilebilir seviyedemiDün buradan görüp indirim kuponuyla satın aldım. Bugün geldi. Bu fiyata göre iyi fırsattı, teşekkür ederim. Beklentim yüksek olmadığı için iyi bir cihaz benim için. Yaz günleri için böyle bir şey arıyordum.
15 dk önce çekildi tam karanlık bir ortam değil.hocam gece yada gündüz yansıtıp bir foto atma şansınız varmı? görüntü çok bulanıkmı yoksa kabul edilebilir seviyedemi
Hocam maç izlerken bı foto atma sansin varmı bide 60hz değil mi15 dk önce çekildi tam karanlık bir ortam değil.
Sizler daha iyi değerlendirirsiniz aktif kullanmayacağım için bana yeterli geldi.
Alıntıyı görüntüle
3 k ya daha iyi olamazdı bence
harbi iyimis keske alaydik3 k ya daha iyi olamazdı bence