Güzel bir uv ile xtye yakınlaşırXt ile non xt arasında çok az fark var. Şuan bu fiyatta çok iyi diye düşünüyorum.
Enermax maxpro iii600w ama hangi 600w psu
Kaldırabilir evetEnermax maxpro iii
Eğer güzel bir silikon gelirse aynı performansa 195-180 w arası alırsınEnermax maxpro iii
İki güne 9070 gre ler fiyatı 28 bandına gelirler diye tahmin ediyorum o halde 5060ti hiç tercih edilebilir kalmaz çok gereksiz pahalı26 bine 5060ti geceleri geliyor hocam bayadır 26 altına hiç gelmedi diye biliyorum
Hocam zaten nvidia fanboylar hariç 5060Ti alan yok. Karşısına 9070XT yi aynı fiyata koysan yine nvidia alan adam onu alır anlatamazsın. 5060Ti 16 versiyonunun üretimimi az anlamadım hiç inmiyo fiyatı çok garip.İki güne 9070 gre ler fiyatı 28 bandına gelirler diye tahmin ediyorum o halde 5060ti hiç tercih edilebilir kalmaz çok gereksiz pahalı
Fanboyluk ile alakası yok. 5060 TI kas gücü anlamında daha az performans sergilese bile avantajlı olduğu konular da var. İnsanlar bu avantajlar için bazı durumlardan feragat edip Nvidia kart satın alıyorlar.Hocam zaten nvidia fanboylar hariç 5060Ti alan yok. Karşısına 9070XT yi aynı fiyata koysan yine nvidia alan adam onu alır anlatamazsın. 5060Ti 16 versiyonunun üretimimi az anlamadım hiç inmiyo fiyatı çok garip.
gel 25 e verimSATICI HAKKINDA BİLGİM YOK.
![]()
Sapphire RX 9070 Pulse 11349-03-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı
Sapphire RX 9070 Pulse 11349-03-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Ekran Kartları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
fiyat farkına degecek bi ekstrası yok 9060xtye goreFanboyluk ile alakası yok. 5060 TI kas gücü anlamında daha az performans sergilese bile avantajlı olduğu konular da var. İnsanlar bu avantajlar için bazı durumlardan feragat edip Nvidia kart satın alıyorlar.
%99u sadece oyun oynuyor ve AMD driverları ile alakalı problem yaşarmıyım acaba çekincesiyle alıyorlar.Fanboyluk ile alakası yok. 5060 TI kas gücü anlamında daha az performans sergilese bile avantajlı olduğu konular da var. İnsanlar bu avantajlar için bazı durumlardan feragat edip Nvidia kart satın alıyorlar.