Yeni Ekran Kartı Aldıktan Sonra Sinyal Yok Hatası

mami2314

80+
Reaksiyon skoru
0
yardıma çok ihtiyacım var ben 3 ekran kartı aldım rx 6600 gtx 1660 super 2. rx 6600 ve 4.yeni ekran kartımı aldım msı gaming rtx 5060 sıfır daha dün aldım ve pc açınca kasa çalılıyor fakat monitör hala bekliyor siyah ekran monitörün ışığı turuncu yanıp hdmı 1 sinyal yok diyor ve 10 saniye sonra açılıyor hiç gigabyte yazısı filanda gelmiyor windowsa giriyor direk sizce sorun ekran kartındamı çok yardımınıza ihtiyacım var
sistemim:
rtx 5060
ryzen 5 5600
gigabyte a520 mk v2
klevv cras c715 1tb m2 ssd
xpg 8x2 16gb 3000mhz ram
archon 650w psu
monitör:
msı g244f e2
not: eski ekran kartlarımda yoktu sıfır rtx 5060 aldım taktıktan sonra oldu sorun ekran kartındamıdır daha dün almıştım nolur yardım edin.

Jbge1 diye bir pin olacak anakartta oraya tornavida ile bir dokun 10 saniye boyunca bios sıfırlansın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Jbge1 diye bir pin olacak anakartta oraya tornavida ile bir dokun 10 saniye boyunca bios sıfırlansın
Bu arada monitörden dogru yeri açtığına Emin misin? Kontrol et bazen hdmi de falan kalıyor kanallar arası geçiş yap

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada monitörden dogru yeri açtığına Emin misin? Kontrol et bazen hdmi de falan kalıyor kanallar arası geçiş yap
pek pc den anlamıyorum kasa altta ve çıkarıp takmam imkansız gibi başka çözüm varmıdır abi bilgisayarcıya götüreyimmi abi

pek pc den anlamıyorum kasa altta ve çıkarıp takmam imkansız gibi başka çözüm varmıdır abi bilgisayarcıya götüreyimmi abi
Hayır dostum gerek yok monitörun sağında solunda tuş ne var mı bu arada ekran kartının güç girişini yaptın mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,132
Üyeler
198,699
Son üye
Jawu

Geri