🔥İndirim Steelseries Qck Cs2 Dragon Lore Edition Mouse Pad - 1699 TL

imgenius

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
661
  • Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
Yanlış mı görüyorum kenarlar dikişsiz mi? Öyleyse almayın rezalet kavlıyor kenarları ömrü 1 sene aşağı yukarı

Yanlış mı görüyorum kenarlar dikişsiz mi? Öyleyse almayın rezalet kavlıyor kenarları ömrü 1 sene aşağı yukarı
Doğru dikişsiz, zaten tek eksisi de o ama 1600 TL bence iyi fiyat sonuçta 2500'lerden düştü.

Kalite beklentiniz olmasın, kağıt gibi mousepad aşırı kir tutuyor ve 1 senede köşeleri kalkıyor. Steelseries gibi bir marka 10 senedir aynı kalitesizlikte mousepad yapmayı nasıl başarıyor anlamıyorum, inanılmaz.

Sanırım gördüğü en dip fiyat.

son fotoda ejderyanın alevleri fareyi yakıyor şimdi kaç derece bilemediğimden almicam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kalite beklentiniz olmasın, kağıt gibi mousepad aşırı kir tutuyor ve 1 senede köşeleri kalkıyor. Steelseries gibi bir marka 10 senedir aynı kalitesizlikte mousepad yapmayı nasıl başarıyor anlamıyorum, inanılmaz.
qck large nin 4 senesi oldu sadece çok kirlenme sorunu var

son fotoda ejderyanın alevleri fareyi yakıyor şimdi kaç derece bilemediğimden almicam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

qck large nin 4 senesi oldu sadece çok kirlenme sorunu var
Islatıp banyonun duvarına yapıştırıyorsun sonra cif mi sıkarsın sarı güç mü süngerle çitile kurut yeni gibi oluyor hiçbir performans kaybı da olmuyor yıllardır yaparım

Düz QCK ile aynı al nolcsk
2 tane siyah mousepadım var 90x40 ihtiyacım yok açıkcası sırf dragon lore olduğu için almayı düşündümde bu kadar kalitesizse gerek yok gibi.

iyi yiyorlar milleti 1 dolarlık bezleri bu fiyatlara satarak mouse parasına mouse bezi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,370
Üyeler
197,439
Son üye
seniho
Geri