Çözüldü✓ Sistemi Yorumlarmısınız

Toplam bütçe ne? Gereksiz parçalar var. 2K Oled rahat alırsın.

Sırf görüntü olsun diye anakartımdan ucuz işlemci almazdım. Kasayla fanların parasını da ekleyince çok daha iyi bi sistem çıkardı.

Toplam bütçe ne? Gereksiz parçalar var. 2K Oled alırsın rahat.
Keyfi olarak dizdim şuan elimde bu kdr para yok ama yazın hallederim inşallah. Parçalar kaliteli olsun dedim ilerde yükseltme yaparsak sorun çıkmasın diye o yüzden 130 civarı olsa iyi olur

-Rami patroit 16 gb cl 30 11k 2 adet ondan al
-Kasa fanları aşırı gereksiz msi map pano 100r bakabılırsın
-Power 7k ya 1200 watt vardı msi alg serisinden şusn varmı bilmiyorum 2 gün önce gördüm
-Ekran kartı bütçe o kadar varsa anakarttan kısıp 5070ti alabilirsin 10k ya b850 msi anakartları yeterli olur

Güzel sistem ram ler neden beyaz değil onu anlamadım ayrıca aio ile seçtiğin kasa fanları çok sırıtır. Aynı fanların düz bıçak olanlarını sıvı soğutucu ya da al ya da aio da ki fanları yani p12pro ları lian li fanlar yerine al. Görsel anlamda hoş olmuş.

Bunu kullanıyorum temizliği dışında eksisini görmedim
çok iyi çok güzel ama pahalı biraz. üni sınavı geçsinde bi bakalım pc alıyozmu napıyoz ona göre belli olur şuan makarasına açmıştım sohbeti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel sistem ram ler neden beyaz değil onu anlamadım ayrıca aio ile seçtiğin kasa fanları çok sırıtır. Aynı fanların düz bıçak olanlarını sıvı soğutucu ya da al ya da aio da ki fanları yani p12pro ları lian li fanlar yerine al. Görsel anlamda hoş olmuş.
ramler rgb olsa yeter bence beyaz olması o kdr önemli değil bana göre. fanlarıda rastgele seçtim açıkçası lianli olsun kasa fan fln diye

-Rami patroit 16 gb cl 30 11k 2 adet ondan al
-Kasa fanları aşırı gereksiz msi map pano 100r bakabılırsın
-Power 7k ya 1200 watt vardı msi alg serisinden şusn varmı bilmiyorum 2 gün önce gördüm
-Ekran kartı bütçe o kadar varsa anakarttan kısıp 5070ti alabilirsin 10k ya b850 msi anakartları yeterli olur
patroitin farkındayım rgb olsun diye seçtm. anakartdan 5k kısıp 5070 ti a yükseltmek birazda olsa mantıklı ama anakartı değişmeyip ilerde sistemi yükseltme fikri daha mantıklı geliyor bana bilemedim

Son düzenleme:
çok iyi çok güzel ama pahalı biraz. üni sınavı geçsinde bi bakalım pc alıyozmu napıyoz ona göre belli olur şuan makarasına açmıştım sohbeti

ramler rgb olsa yeter bence beyaz olması o kdr önemli değil bana göre. fanlarıda rastgele seçtim açıkçası lianli olsun kasa fan fln diye

patroituin farkındayım rgb olsun diye seçtm. anakartdan 5k kısıp 5070 ti a yükseltmek birazda olsa mantıklı ama anakartı değişmeyip ilerde sistemi yükseltme fikri daha mantıklı geliyor bana bilemedim
Yeterli VRM'i bulunduktan sonra anakartin yukseltmeye etkisi yok ki 7K'lik bir anakartin VRM'i bile her islemciyi besler. Maçtan önce atarım. Beyaz istiyorsun anladığım kadarıyla doğru muyum?

Yeterli VRM'i bulunduktan sonra anakartin yukseltmeye etkisi yok ki 7K'lik bir anakartin VRM'i bile her islemciyi besler. Maçtan önce atarım. Beyaz istiyorsun anladığım kadarıyla doğru muyum?
ya zaten elimde o kdr para yok şuanlık biraz makarasına kurdum olursada 3 kuruş fazla olsun beyaz olsun hesabı bazı parçaları çok araştırmadan seçtim anakartlardan da pek anlamam açıkçası. Normalde ekran kartı olarak 5070 ti tercih ederim ama fiyat uygun ve render fln da uğraşmayacağım için malum profesyonel oyuncuda değiliz onun için 9070 xt seçtm anakartda bi forumda önerilmişti yanlış hatırlamıyosam ordan aklımda kaldı.

ya zaten elimde o kdr para yok şuanlık biraz makarasına kurdum olursada 3 kuruş fazla olsun beyaz olsun hesabı bazı parçaları çok araştırmadan seçtim anakartlardan da pek anlamam açıkçası. Normalde ekran kartı olarak 5070 ti tercih ederim ama fiyat uygun ve render fln da uğraşmayacağım için malum profesyonel oyuncuda değiliz onun için 9070 xt seçtm anakartda bi forumda önerilmişti yanlış hatırlamıyosam ordan aklımda kaldı.
3 kuruş fazla olmuyor haberin olsun. 9070XT iyi kart şuan ki piyasada 5070Ti almayı gerektirecek bi durum yok 5070Ti kullanan biri olarak diyorum bunu. B850 A.E fiyatı yüksek şuan 11-12K falan o anakartin normal fiyatı.

laf olsun diye muhabbet açtınız yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,314
Üyeler
197,430
Son üye
Can_can
Geri